Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

XPS prijs

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Als u besluit om XPS van Styrisol te gebruiken voor de isolatie van uw nieuwbouwproject of renovatieklus, maakt u een goede keuze. Dit isolatiemateriaal dat u online bij De Isolatie Toko in Winterswijk koopt, is namelijk duurzaam én heeft hoge isolatiewaarden. Bovendien is dit materiaal te gebruiken voor diverse doeleinden.

Wilt u isolatiemateriaal kopen?

Bekijk onze XPS-isolatie hier

XPS voor uw isolatie aanschaffen voor een goede prijs

Onze isolatieplaten van XPS, die wij voor goede prijzen verkopen, zijn te gebruiken is voor vele toepassingen. U kunt onze XPS tegen een scherpe prijs gebruiken voor alle lagen van uw woning of bedrijfspand, zoals:

De prijzen van onze kwalitatief hoogstaande isolatieplaten van XPS zullen u positief verrassen. Uw renovatieklus of nieuwbouwproject zal met dit materiaal zeker goed resultaat laten zien. Bovendien is dit materiaal licht van gewicht, zodat het gemakkelijk te vervoeren is. Wilt u weten welk materiaal het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie? Wij helpen u graag met behulp van onze isolatievergelijker.

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Vraag ons om advies

Onze experts staan voor u klaar als u meer wilt weten over het isoleren van verschillende woonlagen. Bovendien vertellen zij u graag meer over de prijzen die u bij ons betaalt voor isolatieplaten van XPS. Heeft u een keuze gemaakt om XPS aan te schaffen tegen een scherpe prijs? Plaats uw bestelling dan door een e-mail te sturen naar info@isolatietoko.nl of te bellen naar 085 002 0186. U kunt middels deze contactgegevens ook om meer informatie vragen als u er middels ons kenniscentrum niet uit komt.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 542 reviews.