Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Kantplanken

Wilt u graag kantplanken kopen om uw isolatieklus direct af te werken? Dan bent u hiervoor in de webshop van De Isolatie Toko op de juiste plek. Een geïsoleerde kantplank is een rotvrije isolatie- en afwerklaag in één. Een kantplank kan worden toegepast tegen de vloer en in de onderste laag van de gevel van een pand. Deze isoleert de vloer van opzij en zorgt voor een goed uitziende afwerking. Wilt u meer ontdekken over waarom u kantplanken moet kopen? Wij vertellen u er alles over.

Waarom kantplanken kopen?

De geïsoleerde kantplank, die wij onder meer van Dewin en Styrock aanbieden, zorgt voor isolatie én uitstraling in één. De kantplanken die u bij ons kunt kopen, zijn eenvoudig te monteren door middel van verlijming of mechanische bevestiging op de ondergrond. Dit werkt tijd- en kostenbesparend. In sommige gevallen kan een kantplank ook dienen ter vervanging van een ondersteuningslat of lagen metselwerk. Zo is een kantplank een goede vervanging voor metselwerk onder kozijnen, gevelbekleding of opstaande randen. Doordat u bij ons kantplanken in verschillende kleuren kunt kopen en er ook de mogelijkheid tot schilderen is, passen ze altijd bij het ontwerp van uw pand. Door de hoogwaardige kwaliteit is de afwerking esthetisch én constructief in orde.

Waar is een geïsoleerde kantplank van gemaakt?

De kantplank is historisch van hardsteen, maar werd later van beton gemaakt en is tegenwoordig dus ook geïsoleerd verkrijgbaar in XPS hardschuim verlijmd met cementgebonden vezelplaten. Door de combinatie van hardschuim en cementgebonden plaat, is een kantplank erg stevig en goed isolerend. Zowel de materialen XPS als vezelplaat zijn vochtbestendig en bestand tegen rotten. Dit maakt het materiaal duurzaam en onderhoudsarm. Standaard is een geïsoleerde kantplank leverbaar in de kleuren cementgrijs en antraciet. In cementgrijs heeft de kantplank een wash-afwerking en in antraciet een egale kleur. Laatstgenoemde hoeft daarom ook niet geschilderd te worden, omdat beschadigingen door de diepe kleur niet op vallen. Dit maakt de antraciet variant onderhoudsvrij.

U ontvangt te allen tijde maatwerk

Wanneer u bij ons kantplanken wilt kopen, hanteren wij een levertijd van één tot vijf werkdagen, waarbij een gemiddelde van twee werkdagen in 90% van de gevallen haalbaar is. Wij moeten deze levertijd hanteren omdat de kantplanken die u bij ons wilt kopen op bestelling op hoogte worden gezaagd en zorgvuldig worden verpakt en verzonden. Aangezien wij elke plank op hoogte moeten zagen, is het ook mogelijk om andere wensen toe te passen. Denk hierbij aan het bestellen van een kantplank in een andere afmeting of een kantplank met bewerkingen als gefreesde uitsparingen, afwijkende diktes of in kleur gespoten.

Maak uw wensen kenbaar of bestel direct

Wanneer u een geïsoleerde kantplank in ons aanbod heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, kunt u deze direct bestellen. Wilt u graag maatwerk met ons bespreken? Neem dan contact met ons op via 085 002 0186 of [email protected] en maak uw wensen kenbaar. Wij denken graag met u mee, ook als u meer informatie wenst of  haast heeft bij de bestelling.

Weergeven als Raster Lijst

12 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

12 items

Stel afdalen richting
Per pagina