Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Kenniscentrum

In ons kenniscentrum vindt u alle informatie over isolatie en het isoleren van uw project. Ben u op zoek naar het beste materiaal om uw dak te isoleren? Kijk eens bij de informatie over toepassingen. Bent u benieuwd wat de eigenschappen zijn van PIR isolatie? Kijk eens bij de informatie over producten. Verder kunt u de meest gestelde vragen terugvinden, isolatiematerialen vergelijken, de besparing van isolatiemateriaal berekenen, en product bladen downloaden.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, of bent u op zoek naar informatie? Het kan zijn dat wij deze vraag al eens hebben beantwoord. Klik hier om de veelgestelde vragen te bekijken.

Productinformatie

Om u zo goed mogelijk te informeren, hebben wij voor alle producten een informatiepagina gemaakt. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Downloads

Bij de meeste producten zijn diverse databladen, productsheets, of handleidingen beschikbaar. Op onze downloads pagina hebben wij deze documenten voor u verzameld. Klik verder naar downloads.

Keuzehulp

U weet wat u gaat isoleren, alleen nog niet hoe. Wij helpen u graag het juiste materiaal te kiezen voor uw klus. Klik hier voor de keuzehulp.

Isolatievergelijker

Alle materialen hebben verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen kunnen een voordeel, of een nadeel zijn, afhankelijk van de toepassing. Wij hebben de eigenschappen voor u in een overzicht gezet, zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken. Klik hier voor de isolatievergelijker.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 549 reviews.