Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Een buitenmuur langs binnen isoleren

Wanneer u een buitenmuur langs binnen gaat isoleren met isolatieplaten, heeft u natuurlijk diverse isolatiematerialen nodig van goede kwaliteit. Deze vindt u in het ruime aanbod van De Isolatie Toko uit Winterswijk. Bij ons schaft u al uw materialen, zoals isolatieplaten voor uw buitenmuur, voordelig én snel aan tegenover scherpe prijzen. Op deze manier kunt u snel starten met het isoleren van uw buitenmuur via de binnenzijde met isolatieplaten. Bekijk snel het assortiment!

Filteren

Resultaat 1–9 van de 24 resultaten wordt getoond

Wat heb ik nodig wanneer ik een buitenmuur langs binnen ga isoleren?

De buitenmuur kunt u bij de bouw isoleren in de spouw of u kunt dit later doen via de binnenzijde. Wanneer u de buitenmuur langs binnen gaat isoleren in de spouwmuur, adviseren wij u om PIR-isolatieplaten of XPS te gebruiken. Voor het isoleren van de buitenmuur langs binnen, raden wij u aan om gebruik te maken van PIR, XPS of combiplaten van FermaPIR. Daarnaast bieden wij nog andere platen aan. In ons assortiment vindt u ook combiplaten van gips PIR. Deze platen van gips PIR zijn geschikt voor het isoleren van de buitenmuur via de binnenzijde, omdat deze ook een afwerkpaneel bevatten. Het is tevens mogelijk om de buitenmuur niet langs binnen te isoleren, maar om dit van buitenaf te doen. In dat geval maakt u ook het best gebruik van PIR of XPS-isolatieplaten. Ontdek welke isolatieplaten voor uw muur geschikt zijn om langs binnen te isoleren om zo te profiteren van het best mogelijke eindresultaat.

Bestel materiaal om uw buitenmuur langs de binnenzijde te isoleren

Wanneer u weet welk isolatiemateriaal u gaat gebruiken voor het isoleren van de buitenmuur via de binnenzijde, zoals isolatieplaten, moet u natuurlijk nog de juiste producten selecteren. Hierbij zijn wij u bij De Isolatie Toko graag van dienst. Wilt u meer informatie over het isoleren van de binnenzijde van de buitenmuur of bijvoorbeeld het isoleren van een gevel? Raadpleeg dan onze website of neem contact met ons op! Stel al uw vragen door een e-mail te sturen naar info@isolatietoko.nl. Plaats vervolgens direct een bestelling met al uw benodigdheden, zoals isolatieplaten voor uw buitenmuur.

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 539 reviews.