Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Een bestaande vloer isoleren
Wanneer u een bestaande vloer, zoals een houten vloer, wilt isoleren met platen, vindt u in onze webshop al uw benodigdheden. Wij verkopen diverse isolatieplaten, zoals XPS-vloerisolatie, voor het isoleren van een bestaande vloer. Denk hierbij aan een houten vloer, met platen. Ook bieden wij bijbehorende materialen van hoogwaardige kwaliteit aan tegen een eerlijke en scherpe prijs. Bovendien profiteert u van gunstige voorwaarden wanneer u bij De Isolatie Toko uit Winterswijk bestelt. Denk hierbij aan snelle leveringen tegen lage tarieven en geen minimale afnames!

Filteren

Resultaat 1–9 van de 23 resultaten wordt getoond

Uw bestaande vloer isoleren door XPS-vloerisolatie brengt voordelen met zich mee

Het isoleren van uw bestaande houten vloer met platen is een klus waar u nooit spijt van krijgt. XPS-vloerisolatie zorgt voor heerlijke warme voeten én een lagere energierekening. Vanuit een houten, of ander materiaal vloer, kan veel kou het huis intrekken. Dat is natuurlijk niet prettig wanneer u op blote voeten loopt of lekker in de woonkamer zit. Wanneer u besluit om uw bestaande houten vloer te isoleren met platen, is dit verleden tijd. Verder draagt het isoleren van uw bestaande vloer door onze verschillende soorten isolatieplaten ook bij aan de volgende punten:

  • Hogere waardering van uw huis;
  • Beter wooncomfort en voordelen voor de gezondheid;
  • Lagere energiekosten;
  • Minder vocht dat uw huisconstructie aantast.

Ontdek snel wat u kunt besparen door isolatiemateriaal, zoals XPS-vloerisolatie, aan te brengen, zodat u geld overhoudt om leuke dingen te ondernemen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Al met al doet u er goed aan om uw houten, of ander materiaal, vloer te isoleren met platen. Hiervoor vindt u in ons aanbod verschillende producten, zoals PIR-isolatieplaten in 20 millimeter. Ook voor PIR-isolatieplaten van 100 millimeter kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u bij ons XPS-vloerisolatie. Hiervoor bieden wij verschillende XPS-isolatieplaten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan XPS-vloerisolatie met platen van 50 millimeter. Ook de isolatieplaten van 100 millimeter zijn bij ons verkrijgbaar om uw bestaande houten vloer mee te isoleren. Daarnaast verkopen we naast XPS-vloerisolatie ook isolatiematerialen van andere samenstellingen om uw bestaande houten vloer mee te isoleren.

 

Ontvang hulp bij het maken van uw keuze voor vloerisolatie

Wilt u uw bestaande houten vloer isoleren met kwalitatieve materialen? Bij ons kunt u terecht voor XPS-vloerisolatie en veel meer mogelijkheden. Maak gebruik van onze keuzehulp voor het juiste materiaal. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@isolatietoko.nl. We zorgen er dan samen voor dat u de juiste materialen in huis haalt en spoedig kunt starten aan uw klus om uw bestaande houten vloer te isoleren!

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 549 reviews.