Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Het plafond van uw woning of bedrijfspand isoleren is een verstandig besluit. Dankzij de isolatie van uw plafond trekt de warmte of koelte niet van de ene naar de andere verdieping. Dit brengt op zijn beurt vele voordelen met zich mee. Wanneer u het plafond van uw gebouw gaat isoleren, vindt u online bij De Isolatie Toko in Winterswijk al uw benodigdheden.

Filteren

Toont alle 8 resultaten

Uw plafond isoleren heeft verschillende voordelen

Als u uw plafond gaat of laat isoleren, trekt de warmte niet langer door het plafond naar de bovenverdieping. Hierdoor bespaart u op stookkosten. Het kan namelijk zijn dat door slechte isolatie de bovenverdieping ook ongewenst verwarmd wordt. Goede isolatie verlaagt niet enkel de stookkosten, maar verhoogt ook het wooncomfort. Wij adviseren u om het plafond van uw woning te isoleren met PIR-platen of combiplaten met PIR. Met laatstgenoemde is uw plafond direct voorzien van een gips of Fermacell-afwerking. U kunt de platen direct verlijmen of mechanisch bevestigen op uw betonnen plafond, of door middel van een regelwerk monteren op uw houten plafond. Het is bovendien mogelijk om bij ons natuurlijke isolatie aan te schaffen.

Bestel direct alles wat u nodig heeft

Wanneer u heeft besloten met welke materialen u uw plafond wilt isoleren, bestelt u deze direct in onze webshop. U bent bij ons te allen tijde verzekerd van topkwaliteit materialen tegen gunstige prijzen. Wenst u meer informatie of hulp bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op via 085 002 0186 of info@isolatietoko.nl.

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 540 reviews.