Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren binnen de bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn ongeveer 100-150% van de originele verzendkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen of via info@isolatietoko.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering voor maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. De betreffende producten zijn voorzien van het kenmerk: “Op maat gemaakt .. “. Dit geldt o.a. voor alle producten van het merk Dewin.

Retourneren van pallets

Veel van onze producten worden afgeleverd met pallettransport. Wanneer u een bestelling wil retourneren, kunt u zelf transport organiseren, of de retour bij ons aanvragen. De vervoerder rekent extra kosten voor het afhalen op uw locatie, waardoor de kosten voor retour vaak hoger zijn dan de originele verzendkosten.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 549 reviews.