Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

XPS voor dakisolatie en meer

In onze webshop bestelt u XPS, oftewel polystyreen hardschuim, voor dakisolatie, gevelisolatie en meer isolatieklussen. Alle producten in ons aanbod zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden wij aan tegen concurrerende prijzen. Bovendien profiteert u bij ons van snelle levering tegen een laag tarief. Dat zijn genoeg redenen om XPS voor uw dakisolatie, gevelisolatie of andere klus bij ons te bestellen!

Waarom XPS gebruiken voor dakisolatie, gevelisolatie of een andere isolatieklus?

XPS is een isolatiemateriaal van kunststof hardschuim dat wordt geleverd in plaatvorm. De platen hebben een standaardafmeting van 1250x600 millimeter en verschillen in hoogte. De reden waarom XPS geschikt is voor onder meer dakisolatie en gevelisolatie, is omdat de platen drukvast en bestand tegen vocht zijn. Die drukvastheid maakt dit isolatiemateriaal uitermate geschikt voor het isoleren van een omkeerdak op een dak dat veel belopen wordt. Daarnaast wordt het materiaal vaak gebruikt in vochtige omstandigheden, waaronder dus voor het isoleren van een dak of gevel. XPS-platen van hardschuim zijn echter voor meer toepassingen te gebruiken, zoals voor het isoleren van een vloer. U ziet; XPS is een zeer veelzijdig isolatiemateriaal!

Bestel direct XPS hardschuim voor uw klus

Of u nu een dakisolatie of gevelisolatie wilt uitvoeren, of juist een andere ruimte wilt isoleren, u maakt hiervoor het best gebruik van XPS hardschuim. Dit bestelt u natuurlijk bij De Isolatie Toko. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van XPS materiaal aan voor dakisolatie en gevelisolatie, waardoor u altijd de juiste afmetingen en dikte van de hardschuim voor uw klus in ons aanbod vindt. Heeft u dit gevonden? Plaats dan direct een bestelling. Indien u hulp wenst bij het uitzoeken van de juiste materialen, maakt u gebruik van onze handige keuzehulp of neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

22 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

22 items

Stel afdalen richting
Per pagina