Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Isolatieplaten

In het assortiment van De Isolatie Toko vindt u verschillende soorten isolatieplaten. Door ons ruime aanbod vindt u voor elke klus de juiste isolatieplaten, die u eenvoudig vanuit Nederland bestelt. Wilt u bijvoorbeeld isolatieplaten voor het dak van uw pand kopen? Of wilt u isolatieplaten voor een muur bestellen? In beide gevallen en meer moet u in onze webshop zijn!

De verschillende soorten isolatieplaten in ons aanbod

In ons uitgebreide assortiment vindt u zeer veel soorten isolatieplaten, variërend van merk, materiaal, afmeting en dikte. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld isolatieplaten van XPS van het merk Styrisol kopen voor uw dak. Voor het isoleren van een muur gebruikt u bijvoorbeeld de PIR-isolatieplaten die wij verkopen. Naast deze soorten isolatieplaten vindt u in ons aanbod tevens platen van PUR, EPS, steenwol en glaswol. Hierbij heeft u de keuze uit merken als Recticel, Dupanel, Styrisol en Rockwool. De verschillende soorten isolatieplaten zijn voor uiteenlopende toepassingen te gebruiken; u kunt deze dus kopen voor het isoleren van bijvoorbeeld uw dak of muur, maar ook voor andere klussen.

Exact de juiste hoeveelheid bestellen

Doordat wij onze verschillende soorten isolatieplaten zowel aanbieden per pakket als per stuk, vindt u altijd exact de juiste isolatieplaten en de juiste hoeveelheid voor uw klus. Wanneer u dus een grote klus op de planning heeft staan, zoals het isoleren van uw platte dak, kunt u het best isolatieplaten per pakket kopen. Wanneer u isolatieplaten wilt kopen voor het isoleren van een muur, kiest u er bijvoorbeeld voor om deze per stuk te bestellen. Zo eenvoudig is bestellen bij De Isolatie Toko!

Ontvang hulp bij het bestellen

Of u nu een muur binnen of een buitenmuur wilt isoleren; wij verkopen de isolatieplaten die u nodig heeft. Wij begrijpen echter dat u door ons ruime aanbod wellicht niet weet welke isolatieplaten u het best aanschaft voor uw klus. Om deze reden staan wij dan ook graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op via 085 002 0186 of [email protected] en stel al uw vragen. Daarnaast bieden wij een handige keuzehulp en een overzicht met meer informatie om de potentiële besparing van isolatie te berekenen aan. Zo maakt u zeker de juiste keuze!

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 85

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 85

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina