Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Kelder isolatie

Bij De Isolatie Toko vindt u alle materialen die u nodig heeft wanneer u in uw kelder isolatie wilt aanbrengen. Al deze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren wij tegen gunstige prijzen én voorwaarden, zoals een snelle levering tegen een laag tarief. Ontdek snel de mogelijkheden voor het isoleren van uw kelder!

Waarom u er verstandig aan doet wanneer u kiest voor kelder isolatie

Uw kelder isoleren is van groot belang om de vochtigheid in uw kelder te reguleren. Als u dit niet doet, kunt u te maken krijgen met schimmels en bacteriegroei. Dit brengt op de lange termijn gezondheidsrisico’s met zich mee. De beste manier voor het isoleren van uw kelder is om dit van buitenaf te doen. Hierdoor krijgt u namelijk een warme muur of vloer. Wanneer dit door de constructie van het pand niet (meer) mogelijk is, kunt u natuurlijk ook van binnenuit isoleren. Voor beide methodes bieden wij materialen van XPS en PIR aan. XPS-isolatie is de meest geschikte oplossing, omdat dit materiaal bestand is tegen vocht en een hoge druksterkte heeft. Bovendien zijn XPS-platen niet gevoelig voor ongedierte en afbreuk.

Bestel direct al uw benodigdheden

Weet u al welke materialen u nodig heeft voor het isoleren van uw kelder? Bestel deze dan direct en profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding én snelle levering. Indien u advies bij het uitzoeken van uw benodigdheden of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via 085 002 0186 of [email protected]. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 46

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 46

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina