Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Plafond isolatie

Het plafond isoleren van uw woning in bijvoorbeeld Vlaanderen is een verstandig besluit. Dit zorgt er namelijk voor dat de warmte of koelte niet van de ene naar de andere verdieping trekt. Dit brengt op zijn beurt vele voordelen met zich mee. Wanneer u het plafond van uw woning in bijvoorbeeld Vlaanderen gaat isoleren, vindt u bij De Isolatie Toko al uw benodigdheden.

De voordelen van het plafond isoleren van uw woning in Vlaanderen of elders

Doordat de temperatuur door isoleren niet langer door het plafond naar de bovenverdieping trekt, bespaart u op stookkosten. Het kan namelijk zijn dat door slechte isolatie de bovenverdieping ook ongewenst verwarmd wordt. Goede isolatie verlaagt niet enkel de stookkosten, maar verhoogt ook het wooncomfort. Wij adviseren u om het plafond van uw woning in Vlaanderen of elders te isoleren met PIR-platen of combiplaten met PIR. Met laatstgenoemde is uw plafond direct voorzien van een gips of Fermacell afwerking. U kunt de platen direct verlijmen of mechanisch bevestigen op uw betonnen plafond, of door middel van een regelwerk monteren op uw houten plafond.

Bestel direct alles wat u nodig heeft

Wanneer u heeft besloten met welke materialen u het plafond van uw woning in Vlaanderen of elders wilt isoleren, bestelt u deze direct in onze webshop. U bent bij ons te allen tijde verzekerd van topkwaliteit materialen tegen gunstige prijzen. Wenst u meer informatie of hulp bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op via 085 002 0186 of [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 32

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 32

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina