Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

PIR

PIR-isolatieplaten schaft u aan in de webshop van De Isolatie Toko. Wij verkopen allerhande isolatiematerialen tegen concurrerende prijzen, waaronder ook PIR-dakisolatieplaten en PIR-isolatieplaten voor andere toepassingen. Ontdek direct het veelzijdige aanbod.

Meer informatie over PIR-isolatieplaten

PIR-isolatieplaten, waaronder de PIR-dakisolatieplaten, zijn platen van hardschuim met een kern van hard polyisocyanuraatschuim – de verbeterde variant van PUR-isolatie. De PIR-platen die u bij ons kunt kopen zijn standaard aan beide zijden bekleed met een aluminiumcachering. De PIR-isolatieplaten zijn breed inzetbaar en kunnen onder meer gebruikt worden als PIR-dakisolatieplaten. Daarnaast kunt u PIR-platen kopen voor de volgende toepassingen:

  • Het isoleren van stalen, houten, betonnen of stenen platte of hellende daken
  • Het isoleren op zand, beton of houten vloeren
  • Het isoleren van holle wanden of scheidingswanden
  • Het isoleren van een zolder
  • Het isoleren van een buitenmuur

Ook bij de renovatie van een pand of na-isolatie doet u er goed aan om PIR-isolatieplaten te gebruiken. Deze hardschuimplaten met gesloten celstructuur kenmerken zich door een hoge warmteweerstand en dus een hoge isolatiewaarde. Door PIR-platen te kopen en te gebruiken voor het isoleren van een ruimte, heeft u dus veel besparing door isolatie. De PIR-dakisolatieplaten en platen voor andere toepassingen zijn tevens leverbaar met gips of Fermacell bekleding. In dat geval heeft u een materiaal met isolatie en afwerking in één!

Direct uw benodigde PIR-platen kopen

In ons aanbod vindt u PIR-dakisolatieplaten en platen voor andere toepassingen die u zowel per pakket als per stuk kunt kopen. Zo haalt u altijd de benodigde hoeveelheid in huis. Wenst u hulp bij het plaatsen van een bestelling of heeft u een andere vraag over de PIR-platen die u kunt kopen? Raadpleeg dan ons kenniscentrum of neem contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected]. Wij zijn u graag van dienst.

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 25

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 25

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina