Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Een buitenmuur langs binnen isoleren

Wanneer u een buitenmuur langs binnen gaat isoleren, heeft u natuurlijk diverse isolatiematerialen nodig. Deze vindt u in het ruime aanbod van De Isolatie Toko. Bij ons schaft u al uw materialen voordelig én snel aan, zodat u snel kunt starten met het isoleren van uw buitenmuur via de binnenzijde.

Wat heb ik nodig wanneer ik een buitenmuur langs binnen ga isoleren?

De buitenmuur kunt u bij bouw isoleren in de spouw of u kunt dit later doen via de binnenzijde. Wanneer u dit in de spouwmuur doet, adviseren wij u om PIR of XPS te gebruiken. Voor het isoleren van de buitenmuur langs binnen, adviseren wij u om gebruik te maken van PIR, XPS of combiplaten van FermaPIR of GipsPIR. Laatstgenoemde zijn geschikt voor het isoleren van de buitenmuur via de binnenzijde, omdat deze ook een afwerkpaneel bevatten. Het is tevens mogelijk om de buitenmuur niet langs binnen te isoleren, maar om dit van buitenaf te doen. In dat geval maakt u ook het best gebruik van PIR of XPS.

Stel al uw vragen en plaats direct uw bestelling

Wanneer u weet welk isolatiemateriaal u gaat gebruiken voor het isoleren van de buitenmuur via de binnenzijde, moet u natuurlijk nog de juiste producten selecteren. Hierbij zijn wij u bij De Isolatie Toko graag van dienst. Stel al uw vragen door contact met ons op te nemen via 085 002 0186 of [email protected] en plaats vervolgens direct een bestelling met al uw benodigdheden. Wilt u meer informatie over het isoleren van een gevel? Raadpleeg dan onze website of neem ook contact met ons op!

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 53

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 53

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina