Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

XPS-isolatieplaten

Bij De Isolatie Toko uit Winterswijk bestelt u XPS-isolatieplaten per stuk als hardschuimplaten voor de isolatie. Op deze manier maken wij het voor iedereen en elke klus toegankelijk om in onze webshop XPS-platen, XPS-schuim en XPS-panelen te kopen. Besluit u om de hardschuim isolatieplaten of andere isolatieplaten bij ons te kopen? Dan profiteert u van gunstige voorwaarden. Denk aan concurrerende prijzen en snelle levering van onder andere hardschuimplaten voor isolatie, XPS-schuim en XPS-panelen tegen een laag tarief! Start snel uw klus door isolatie van hardschuim te bestellen.

XPS-isolatieplaten en XPS-panelen per stuk kopen om de juiste hoeveelheid in huis te halen

Het is erg aangenaam dat u in onze webshop XPS-platen per stuk kunt kopen voor de isolatie met hardschuimplaten. Elke klus is immers anders, waardoor u niet voor elke klus een heel pakket met hardschuimplaten voor de isolatie nodig heeft. Soms zijn meerdere pakketten met hardschuim isolatieplaten die u kunt bestellen weer nét te veel. In deze gevallen en meer is het handig om XPS-isolatieplaten of andere isolatieplaten per stuk te kopen. Zo haalt u exact de benodigde hoeveelheid in huis en blijft u niet met overig materiaal zitten, zoals XPS-schuim en XPS-panelen, wanneer uw klus klaar is. Heeft u wel een grote hoeveelheid nodig? Dan is het raadzaam uw hardschuim isolatieplaten of XPS-platen per pakket te kopen, dit is dan namelijk voordeliger.

Hardschuimplaten als isolatie gebruiken

Hardschuim isolatieplaten, die u net als andere isolatieplaten bij ons kunt kopen, zijn een veelgebruikte methode voor het isoleren van daken. Deze hardschuim platen zorgen voor goede isolatie en zijn in een aantal soorten bij ons te verkrijgen. Door uw woning goed te isoleren, zorgt u voor een minder hoge energierekening. Bij ons vindt u naast XPS-isolatieplaten ook PIR-isolatieplaten. Wacht niet langer om isolatieplaten van hardschuim bij onze webshop te kopen om uw huis goed te isoleren.

Plaats direct een bestelling

Heeft u de XPS-isolatieplaten, XPS-schuim of XPS-panelen die u nodig heeft gevonden in ons ruime aanbod en wilt u hardschuim isolatieplaten bestellen? Plaats dan direct uw bestelling en ontvang deze spoedig. Bij ons kunt u isolatieplaten van hardschuim kopen om uw huis goed te isoleren en zo te besparen op uw woning. Naast hardschuimplaten voor isolatie kunt u bij ons ook terecht voor XPS-platen, XPS-schuim en XPS-panelen. Zo haalt u voor elke klus de juiste materialen in huis. Mocht u behoefte hebben aan advies bij het bestellen van uw hardschuim voor isolatie, bereikt u ons door contact met ons op te nemen of te bellen naar 085 002 0186.

Weergeven als Raster Lijst

11 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

11 items

Stel afdalen richting
Per pagina