Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

XPS-isolatieplaten

Bij De Isolatie Toko bestelt u XPS-isolatieplaten per stuk als hardschuimplaten voor de isolatie. Op deze manier maken wij het voor iedereen en elke klus toegankelijk om in onze webshop XPS-platen en XPS-schuim te kopen. Besluit u om de hardschuim isolatieplaten bij ons te kopen? Dan profiteert u van gunstige voorwaarden. Denk aan concurrerende prijzen en snelle levering van onder andere XPS-schuim tegen een laag tarief!

XPS-isolatieplaten per stuk kopen om de juiste hoeveelheid in huis te halen

Het is erg aangenaam dat u in onze webshop XPS-platen per stuk kunt kopen voor de isolatie met hardschuimplaten. Elke klus is immers anders, waardoor u niet voor elke klus een heel pakket met hardschuimplaten voor de isolatie nodig heeft. Soms zijn meerdere pakketten met hardschuim isolatieplaten die u kunt bestellen weer nét te veel. In deze gevallen en meer is het handig om XPS-isolatieplaten per stuk te kopen. Zo haalt u exact de benodigde hoeveelheid in huis en blijft u niet met overig materiaal zitten, zoals XPS-schuim, wanneer uw klus klaar is. Heeft u wel een grote hoeveelheid nodig? Dan is het raadzaam uw XPS-platen per pakket te kopen, dit is dan namelijk voordeliger.

Plaats direct een bestelling

Heeft u de XPS-isolatieplaten of XPS-schuim die u nodig heeft gevonden in ons ruime aanbod en wilt u hardschuim isolatieplaten bestellen? Plaats dan direct uw bestelling en ontvang deze spoedig. Wist u dat u bij ons naast isolatiemateriaal als XPS-platen en XPS-schuim, ook kantplanken kunt kopen? Ook voor gevelplinten kunt u bij ons terecht. Zo haalt u voor elke klus de juiste materialen in huis, zoals hardschuim die u kunt bestellen voor de isolatie! Mocht u behoefte hebben aan advies bij het bestellen van uw hardschuim voor isolatie, bereikt u ons door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

11 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

11 items

Stel afdalen richting
Per pagina