Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Renovatieplaten kopen

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Bij De Isolatie Toko in Winterswijk kunt u terecht om renovatieplaten te kopen. Renovatieplaten kunt u bestellen, wanneer u bijvoorbeeld een hellend dak met een dragend dakbeschot van isolatie wilt voorzien. De renovatieplaten die u bij ons kunt kopen, hebben een hoog isolerend vermogen. Als u een hellend dak wilt isoleren zonder het dakbeschot te vervangen, is het een goed idee om renovatieplaten te bestellen.

Wilt u isolatiemateriaal kopen?

Bekijk onze isolatiemateriaal hier

Renovatieplaten kopen voor het isoleren van uw dak

Renovatieplanten kunt u bestellen voor het isoleren van uw plat dak. Dakisolatie is namelijk een hele goede manier om niet alleen de woning of het pand te verwarmen, maar ook om geld te besparen. De renovatieplanten die u kunt bestellen, bestaan uit een laag isolatie. Om deze reden zijn de renovatieplaten die u bij ons kunt kopen niet zelfdragend. Ze worden op een bestaand dakbeschot aangebracht. Als u dus een hellend dak wilt isoleren zonder het dakbeschot te vervangen, is het een goed idee om bij ons renovatieplaten te bestellen. Naast de aanschaf van renovatieplaten, kunt u bovendien bij ons terecht voor het kopen van bijvoorbeeld combiplaten.

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Start direct met isoleren door onze isolatieplaten te bestellen

Ziet u het kopen van dakisolatie wel zitten? Dan helpen wij u hier graag bij! Heeft u vragen over de renovatieplaten of bent u misschien benieuwd naar een van onze andere producten als dampremmende folie? Dan vragen wij u vriendelijk om hiervoor contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 085 002 0186 of stuur een e-mail naar info@isolatietoko.nl. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 542 reviews.