Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Dampremmende PE-folie (200m2)

Overzicht

Bent u van plan uw zolder, dak, vloer of muren te isoleren? Vergeet dan niet de dampremmende folie te plaatsen voordat u gaat storten of aftimmeren.

Verzendkosten Bereken direct
-
+

Dampremmende folie is een LDPE-folie (LDPE = Low Density Poly Ethyleen) die gebruikt wordt om vocht uit de isolatie te weren. Het beschermt met name isolatiemateriaal voor vochtschade door condensatie. Dampremmende PE-folie heeft bij De Isolatie Toko in Winterswijk een dikte van 200 micron (0,02mm). U kunt bij ons bovendien terecht voor tal van andere isolatiematerialen en montagemiddelen.

De verschillende toepassingen van dampremmende folie

Als u dampremmende folie gaat gebruiken voor uw isolatie, wordt de dampremmer aan de binnenzijde (ook wel warme zijde) van de constructie geplaatst. De folie wordt gebruikt voor de vloer, wand of dakisolatie in combinatie met XPS. Veel bouwschade ontstaat door het gebruik van slechte folie of zelfs het ontbreken daarvan. Warme lucht in gebouwen condenseert tegen de koude bouwdelen. Daardoor kan vocht in de constructie en/of in het isolatiemateriaal doordringen. Als gevolg hiervan kunnen schimmels, roest of zelfs houtrot ontstaan. Het gebruik van de PE vocht- en dampremmende folie bespaart u veel reparatie- en energiekosten. De voordelen van deze vorm van dampschermen zijn:

  • Sterk met hoge scheurweerstand
  • Veelzijdige vouwwijze
  • Toepasbaar op daken en vloeren
  • Voordelig en breed inzetbaar
  • Zorgt voor een luchtdicht huis
  • Een luchtdicht huis bespaart u energie, dus ook geld

Om uw huis volledig luchtdicht te maken zult u de folie dicht moeten plakken met 2-zijdig vliestape. Deze 2-zijdige vliestape is terug te vinden bij de montagemiddelen. Een rol bevat 50m x 4m folie wat gelijk staat aan 200m2 dampremmende PE-folie.

Vraag ons om meer informatie

Vraagt u zich af of uw dampremmende folie nodig heeft om uw gebouw luchtdicht te krijgen? Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen. U kunt ook bij ons terecht als u meer wilt weten over het gebruik van onze isolatievergelijker. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om onze producten op deze manier te bestellen.

Schrijf uw eigen review
U beoordeelt:Dampremmende PE-folie (200m2)
Uw waardering