Isolatie Toko Logo Kerst

Wij wensen u fijne feestdagen!

Let op aangepaste levertijden.

 

Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Platdak isoleren

Wanneer u een plat dak gaat isoleren, heeft u isolatieplaten en bijbehorende materialen nodig. Bij De Isolatie Toko bestelt u eenvoudig alle benodigdheden, van isolatieplaten tot aan montagemiddelen. Wij zorgen ervoor dat u over de juiste materialen beschikt, zodat het isoleren soepel verloopt.

Waarom en hoe een plat dak isoleren?

Het isoleren van uw platte dak is erg belangrijk, warmte stijgt namelijk altijd op en als het dak niet goed geïsoleerd is kan er een verlies van wel 35% ontstaan! Hierdoor dient u meer te stoken, wat voor hogere kosten zorgt. Het isoleren met behulp van isolatieplaten zorgt dus voor energiekostenbesparing. Maar ook voor een beter leef comfort, doordat er geen schommelingen in temperatuur zijn én een hogere waardering van uw energielabel. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt isoleren; namelijk van binnen of buiten. Dit doet u met PIR- of XPS-isolatieplaten. Wanneer u ervoor kiest om dit van binnenuit te doen, gaat u het plafond isoleren. Als u dit van buitenaf doet, maakt u het best gebruik van de omkeerdakmethode.

Ontdek het aanbod en bestel direct

Wanneer u weet welke methode u gaat gebruiken voor het isoleren, weet u ook welke isolatieplaten u nodig heeft. Bekijk in dat geval direct ons volledige aanbod en bestel uw benodigdheden. Wenst u advies of wilt u meer informatie over het isoleren van een plat dak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected].