Isolatie Toko Logo Kerst

Wij wensen u fijne feestdagen!

Let op aangepaste levertijden.

 

Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Dakisolatie kopen

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Wanneer u materiaal voor dakisolatie wilt kopen voor het isoleren van uw dak in bijvoorbeeld Vlaanderen, zoals PIR-platen voor de dakisolatie, doet u dit het best bij De Isolatie Toko. Bij ons profiteert u namelijk van gunstige voorwaarden, wanneer u platen nodig heeft voor de renovatie van uw dakisolatie. Wij hanteren concurrerende prijzen en snelle levering tegen een laag tarief, ook wanneer u materialen, zoals platen, voor de renovatie van uw dakisolatie bestelt vanuit Vlaanderen.

Wilt u dakisolatie kopen?

Bekijk onze isolatie hier

Welke materialen voor dakisolatie u kunt kopen in onze webshop

Dakisolatie van uw pand, in bijvoorbeeld Vlaanderen, kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, bijvoorbeeld met PIR-platen. Per wijze zijn er verschillende materialen voor dakisolatie die u kunt kopen. Wij bieden isolatieplaten van XPS, EPS, PUR, steenwol en glaswol aan. Daarnaast verkopen we montagemiddelen en combiplaten voor isoleren en afwerken in één! Welke materialen voor dakisolatie u het best kunt kopen, zoals PIR-platen, hangt natuurlijk van de manier van isoleren af. Daarnaast zit er een verschil in het type dak van uw huis in Vlaanderen dat u wilt isoleren; is het een plat dak of een hellend dak? Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen thermische isolatie en geluidsisolatie. Wanneer u bijvoorbeeld uw zolder wilt isoleren tegen geluid, maakt u het best gebruik van houtwolcementplaat. Er komt dus veel kijken bij het beslissen hoe u het dak van uw pand in Vlaanderen of elders wilt isoleren. Waar u ook voor kiest; wij bieden alle benodigdheden aan, zoals platen, bijvoorbeeld PIR-platen, voor de renovatie van uw dakisolatie.

Woningdelen

Vraag vrijblijvend om advies

Wij begrijpen dat u het door de vele soorten isolatieplaten in ons aanbod lastig vindt om te bepalen welke materialen u nodig heeft wanneer u bijvoorbeeld platen nodig heeft voor de renovatie van uw dakisolatie, zoals PIR-platen. Om deze reden voorzien wij u dan ook graag van advies over dakisolatie in Vlaanderen of elders wanneer u belt naar 085 002 0186 of e-mailt naar [email protected]. U kunt tevens gebruikmaken van onze handige keuzehulp. Wist u dat wij naast materialen voor dakisolatie, tevens kantplanken van merken als Dewin verkopen. Wij hebben dus voor elke klus de juiste materialen in huis!