Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Dakisolatie kopen

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Wanneer u PIR-platen voor dakisolatie wilt kopen voor het isoleren van uw dak, doet u dit het best bij De Isolatie Toko in Winterswijk. Bij ons profiteert u namelijk van gunstige voorwaarden, als u platen nodig heeft voor de renovatie van uw dakisolatie. Wij hanteren concurrerende prijzen en snelle levering tegen een laag tarief, ook wanneer u materialen, zoals platen, voor de renovatie van uw dakisolatie bestelt.

Wilt u dakisolatie kopen?

Bekijk onze isolatie hier

PIR-platen aanschaffen voor goede dakisolatie

Dakisolatie van uw pand kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, bijvoorbeeld met PIR-platen. Per wijze zijn er verschillende materialen voor dakisolatie die u kunt kopen. Wij bieden isolatieplaten van XPS, EPS, PUR, steenwol en glaswol aan. Daarnaast verkopen we montagemiddelen en combiplaten voor isoleren en afwerken in één! Welke materialen voor dakisolatie u het best kunt kopen, zoals PIR-platen, hangt natuurlijk van de manier van isoleren af.

Verschillende daken isoleren

De juiste isoleermethode hangt af van het type dak dat uw huis heeft. Gaat u een plat dak isoleren? Of heeft u een woning waarbij isolatie bij uw hellend dak nodig is? Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen thermische isolatie en geluidsisolatie. Wanneer u bijvoorbeeld uw zolder wilt isoleren tegen geluid, maakt u het best gebruik van een houtwolcementplaat. Er komt dus bij kijken wanneer u beslist hoe u uw dak wilt isoleren. Waar u ook voor kiest; wij bieden allerlei benodigdheden aan, zoals platen, bijvoorbeeld PIR-platen, voor de renovatie van uw dakisolatie.

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Vraag vrijblijvend om advies

Wilt u graag dakisolatie kopen van goede kwaliteit? Of bent u op zoek naar platen voor de renovatie van uw dakisolatie? In ons assortiment vindt u verschillende soorten isolatieplaten, zoals PIR-platen voor uw dakisolatie. Weet u niet goed welke platen u dient te kopen voor de renovatie van uw dakisolatie? Wij geven u graag advies over bijvoorbeeld onze PIR-platen voor uw dakisolatie. Neem hiervoor contact met ons op door te e-mailen naar info@isolatietoko.nl. U kunt tevens gebruikmaken van onze handige keuzehulp.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.