Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Een hellend dak isoleren met PIR-platen
Wanneer u zelf een hellend, oftewel schuin, dak gaat isoleren, doet u dit het best van binnenuit met onze PIR-platen van uitstekende kwaliteit. Deze kwalitatief hoogwaardige isolatieplaten bestelt u natuurlijk bij De Isolatie Toko uit Winterswijk. Wij bieden een ruim aanbod aan PIR-platen aan, zodat u altijd de juiste materialen heeft om een hellend dak van binnenuit te isoleren. Ga meteen aan de slag om uw hellend dak van binnenuit te isoleren met PIR-platen.

Filteren

Toont alle 7 resultaten

Een hellend dak isoleren doet u met PIR-platen?

Een hellend dak van binnenuit isoleren is een stuk gemakkelijker dan via buiten. Dit komt doordat de isolatie tegen het bestaande dakbeschot op het dakbeschot aangebracht kan worden. Voor het isoleren van een hellend dak van binnenuit, gebruikt u het best PIR-platen. Deze PIR-platen kennen een hoge isolatiewaarde, zelfs bij geringe dikte. Hierdoor isoleert u met minder ruimteverlies, wat bij een zolderkamer wel zo aangenaam is.

Het belang van isolatie bij uw hellend dak

Het isoleren van een hellend dak is erg belangrijk, want warmte stijgt op en als het dak niet goed geïsoleerd is, kan er warmteverlies ontstaan. Dit verlies kan oplopen tot wel 35%! Het isoleren van een hellend, oftewel schuin, dak, zorgt voor besparing op energiekosten, een beter leefcomfort en een hogere waardering van uw energielabel. Wanneer u een hellend, oftewel schuin, dak gaat isoleren met PIR-platen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor reguliere platen van 20 millimeter. Daarnaast kunt u ook kiezen uit platen van 100 millimeter dikte. U heeft daarnaast de keuze uit gips PIR-platen die ook een afwerkpaneel bevatten. Binnen ons assortiment vindt u ook FermaPIR platen terug om een schuin dak mee te isoleren.

Zoek uw benodigdheden uit in onze webshop

U ziet dus dat er verschillende isolatiematerialen beschikbaar zijn voor het isoleren van een hellend of schuin dak van binnenuit. Het is aan u om eerst de manier waarop u een hellend dak gaat isoleren te bepalen; van buiten-of binnenuit. Wanneer u heeft besloten om een hellend, oftewel schuin, dak van binnenuit te isoleren, bestelt u bij ons uw benodigde PIR-platen. Indien u advies of meer informatie over het isoleren van een schuin dak wenst, neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar info@isolatietoko.nl.

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 538 reviews.