Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Een plat dak isoleren

Wanneer u een plat dak gaat isoleren, heeft u isolatieplaten en bijbehorende materialen nodig. Bij De Isolatie Toko uit Winterswijk bestelt u eenvoudig alle benodigdheden, van isolatieplaten tot aan montagemiddelen. Wij zorgen ervoor dat u over de juiste materialen beschikt, zodat het isoleren soepel verloopt.

Filteren

Resultaat 1–9 van de 36 resultaten wordt getoond

Waarom en hoe kunt u een plat dak isoleren?

Het isoleren van een plat dak is erg belangrijk. Warmte stijgt namelijk altijd op en als het dak niet goed geïsoleerd is, kan er een verlies van wel 35% ontstaan! Hierdoor dient u meer te stoken, wat voor hogere kosten zorgt. Het isoleren met behulp van isolatiemateriaal en isolatieplaten zorgt dus voor energiekostenbesparing. Daarnaast zorgt het ook voor een beter leefklimaat. Dit komt doordat er geen schommelingen in temperatuur zijn én een hogere waardering is van uw energielabel. U kunt uw plat dak isoleren aan de hand van PIR- of XPS-isolatieplaten.

Ontdek het aanbod en bestel direct het juiste materiaal om uw dak te isoleren

Wanneer u weet welke methode u gaat gebruiken voor het isoleren van uw platte dak, weet u ook welke isolatieplaten u nodig heeft. Bekijk in dat geval direct ons volledige aanbod en bestel uw benodigdheden. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze van materiaal. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar info@deisolatietoko.nl.

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 542 reviews.