Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Een houtwolcementplaat voor uitstekende geluidsabsorptie kopen doet u bij De Isolatie Toko uit Winterswijk. Naast isoleren vanwege energiebesparing en wooncomfort, is het namelijk ook mogelijk om te isoleren vanwege geluid. Dit doet u met cementplaten van houtwol die u in onze webshop kunt bestellen. Als u bij ons houtwolcement of houtwolcementplaten wilt bestellen, profiteert u van goede kwaliteit. Wacht daarom niet langer om houtwolplaten te kopen voor uw klus.

Filteren

Resultaat 1–9 van de 15 resultaten wordt getoond

Wat is een houtwolcementplaat en waarom kunt u deze het best kopen?

Houtwolcementplaten zijn cementgebonden houtwolplaten. Bij De Isolatie Toko kunt u deze houtwolcementplaten voor de isolatie bestellen van het merk Fibrolith. Deze cementplaten van houtwol die u bij ons kunt kopen zijn brandvertragend en geluidsabsorberend. Een dergelijke plaat maakt daardoor een grote ruimte met veel beton een stuk aangenamer. Ook dient het uitstekend als plafondisolatie om brand te vertragen en geluidsoverdracht te verminderen. De houtwolcementplaten die u bij ons kunt kopen voor de isolatie, zorgen dus voor een betere akoestiek en verminderen geluid tot wel tien decibel! Wacht daarom niet langer met het bestellen van houtwolcement en cementplaten.

Waar wordt een houtwolcementplaat die u bij ons kunt kopen onder meer voor gebruikt?

Houtwolcementplaten, houtwolcement en cementplaten die u bij ons kunt bestellen, worden toegepast in plafond- en wandbekledingen op locaties waar geluidsabsorberende en brandwerende eigenschappen belangrijk zijn voor de isolatie. Denk hierbij aan een parkeergarage of galerij, maar ook aan uw zolder waar uw zoon, dochter of u misschien zelf muziek speelt. In sommige gevallen wordt ook vanuit esthetische overweging besloten om houtwolplaten of houtwol te kopen en toe te passen. De natuurlijke uitstraling kan de beleving in een restaurant, winkel of showroom erg ten goede komen. Door de trend die rondom de houtwolplaten zit, geeft het aaneensluiten van platen een mooie V-groefafwerking. Hierdoor zijn naden geen nadeel, maar juist onderdeel van het ontwerp.

De verschillende cementplaten van houtwol die u bij ons kunt kopen

Bij ons kunt u diverse varianten van de houtwolcementplaat kopen met betrekking tot de isolatie. Denk hierbij aan de reguliere variant, maar ook aan platen die zijn verlijmd met PIR of andere isolatiematerialen. Daarnaast kunt u bij ons ook houtwolplaten of houtwol kopen die wij in een kleur gespoten leveren. Ook platen in andere afmetingen dan de standaard van 1200x600mm en 2400x600mm zijn mogelijk.

Zoek uw producten uit in het aanbod of neem contact met ons op

Wanneer u houtwolcementplaat wilt kopen, kunt u kiezen uit ons standaardaanbod in de webshop. U kunt echter niet alle varianten houtwolcementplaten voor de isolatie direct vanuit onze webshop kopen. Wanneer u een houtwolcementplaat met isolatie op maat wilt kopen, neemt u contact met ons op via 085 002 0186 of info@isolatietoko.nl. Het bestellen van goede kwaliteit houtwolcement, houtwolcementplaten of cementplaten doet u bij ons.

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.