Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Kantplank van Styrock

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Wilt u van Styrock een kantplank aanschaffen die door Blauwplaat ontwikkeld is? Dan bent u bij De Isolatie Toko in Winterswijk op de juiste plek. Wij verkopen namelijk allerhande isolatiematerialen, waartoe de door Blauwplaat ontwikkelde kantplank van Styrock behoort. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook de kantplank van BERISO. Wij vertellen u graag meer over deze materialen, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Wilt u kantplanken kopen?

Bekijk onze kantplanken hier

Blauwplaat ontwikkelde van Styrock de ideale kantplank

De kantplank van Styrock, die door Blauwplaat is ontwikkeld, combineert zowel isolatie als afwerking van uw gevel in één product. Constructieve ondersteuning, de originele functie van de kantplank wordt gecombineerd met isolatie. Zo werkt u in één klus uw gevel af en profiteert u van verminderd warmteverlies tot wel 86%! Door het fraaie uiterlijk van de kantplank van Styrock, ontwikkeld door Blauwplaat, werkt u uw pand ook nog eens op een nette manier af. Dit geldt tevens voor de gevelplinten van Styrock.

Meer over de kantplank van BERISO

In ons aanbod vindt u naast de kantplank van Styrock, ook de kantplank van BERISO. Dit is een kantplank voorzien van XPS-isolatie, wat een uitstekend materiaal is voor gevelisolatie. XPS heeft namelijk een hoge waterbestendigheid en is rotvast. De kantplank van BERISO is tevens voorzien van een vezelcementplaat om koudebruggen te voorkomen. Het voordeel van de kantplank van BERISO is dat deze enkele lagen metselwerk vervangt en deze daardoor dus tijdbesparend is!

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Bestel direct de kantplank waar uw voorkeur naar uitgaat

Gaat u de gevel van uw pand afwerken met een door Blauwplaat ontwikkelde kantplank van Styrock of kiest u voor de kantplank van BERISO? De keuze is geheel aan u en afhankelijk van uw klus. Wij voorzien u hierin graag van meer informatie over kantplanken en advies op maat. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186. Ontdek voorafgaand aan het bestellen ook zeker onze Dewin kantplanken, zodat u alle opties heeft overwogen.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 540 reviews.