Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Gevelplint

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Wanneer u uw gevel op een nette manier wilt afwerken en tegelijkertijd voldoende bescherming wilt bieden aan uw pand, maakt u het best gebruik van een gevelplint. Deze beschermt de gevel namelijk tegen opspattend vuil en water, maar zorgt ook voor een strakke afwerking van uw pand. Natuurlijk verkopen we ook dit materiaal, wat tegelijkertijd isoleert, beschermt én afwerkt, bij De Isolatie Toko!

Wilt u gevelplinten kopen?

Bekijk onze isolatie hier

Welke gevelplint kunt u bij ons kopen?

In ons aanbod vindt u onder meer de gevelplint van Styrock. Styrock combineert in haar gevelplint de functies van isolatie, een kantplank en waterslag in één! Wanneer u dus gebruikmaakt van deze gevelplint voor uw gevel, heeft u niet alleen een fraaie afwerking maar ook nog eens een zeer functionele. Met de gevelplint van Styrock behaalt u een optimale isolatiewaarde. Dat is toch wat u wilt voor uw woning? Natuurlijk kunt u ook reguliere kantplanken gebruiken voor het afwerken van uw gevel. Hiervan verkopen wij ook een ruim aanbod, waaronder ook kantplanken van Styrock.

Woningdelen

Bestel direct al uw benodigdheden

Weet u al welke gevelplint u wilt gebruiken voor de afwerking van uw gevel? Gaat u voor een gevelplint van Styrock? Dat is een goede keuze. Bestel direct uw benodigde hoeveelheid via onze webshop en profiteer van snelle levering tegen een laag tarief. Wenst u hulp bij het uitzoeken van de juiste materialen voor gevelisolatie of andere isolatieklussen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected]. U kunt tevens gebruikmaken van onze handige keuzehulp.