Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

PIR-isolatie met een dikte van 140mm

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

PIR-isolatie met een dikte van 140mm is verkrijgbaar bij De Isolatie Toko. PIR wordt ook wel polyisocyanuraat genoemd. Dit is isolatiemateriaal gemaakt van kunststof. De PIR-isolatie van 140mm is zeer goed bestand tegen vocht. Dit komt, doordat het materiaal een gesloten cellenstructuur bevat. De PIR-isolatie van 140mm bestaat uit een ringstructuur.

Wilt u isolatiemateriaal kopen?

Bekijk onze isolatiemateriaal hier

Bereik een hoge waarde met PIR-isolatie van bijvoorbeeld 140mm

Met behulp van PIR-isolatie, bijvoorbeeld met een dikte van 140mm, kunt u met dunne isolatieplaten een hoge waarde bereiken. Hierdoor gaat er uiteraard ook minder ruimte verloren tijdens het isoleren, bijvoorbeeld tijdens het isoleren van de gevel. Wanneer u besluit om te gaan isoleren met bijvoorbeeld glaswol of steenwol, dan zal hierbij meer ruimte in gebruik worden genomen. PIR-isolatie biedt een goede stabiliteit. Daarnaast heeft dit materiaal ook een verhoogde drukvastheid. Naast PIR-isolatie, kunt u ook kiezen voor PUR-isolatie. Echter scoren PIR-platen op alle vlakken beter dan PUR-isolatie.

Woningdelen

Bel nu en vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in PIR-isolatie van 140mm dikte? Of bent u meer op zoek naar PIR-isolatie met een dikte van 20mm? Vraag dan direct naar de mogelijkheden en wij vertellen u hier graag meer over. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 085 002 0186 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij geven u graag meer informatie over onze producten en diensten en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op!