Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

PIR-isolatieplaten en PIR-dakisolatieplaten kunt u in de webshop van De Isolatie Toko uit Winterswijk kopen. Wij verkopen allerhande isolatiematerialen tegen concurrerende prijzen, waaronder ook PIR-dakisolatieplaten en PIR-isolatieplaten voor andere toepassingen. Ontdek direct het veelzijdige aanbod.

Filteren

Resultaat 1–9 van de 54 resultaten wordt getoond

Meer informatie voor u PIR-isolatieplaten gaat kopen

PIR-isolatieplaten, waaronder de PIR-dakisolatieplaten, zijn platen van hardschuim met een kern van hard polyisocyanuraatschuim – de verbeterde variant van PUR-isolatie. De PIR-platen die u bij ons kunt kopen, zijn standaard aan beide zijden bekleed met een aluminiumcachering. De PIR-isolatieplaten zijn breed inzetbaar en kunnen onder meer gebruikt worden als PIR-dakisolatieplaten. Daarnaast kunt u PIR-platen kopen voor de volgende toepassingen:

  • Het isoleren van stalen, houten, betonnen of stenen platte of hellende daken
  • Het isoleren op zand, beton of houten vloeren
  • Het isoleren van holle wanden of scheidingswanden
  • Het isoleren van een zolder
  • Het isoleren van een buitenmuur

Ook kunt u PIR-platen voor dakisolatie of voor de renovatie van een pand of na-isolatie gebruiken. Deze hardschuimplaten met gesloten celstructuur kenmerken zich door een hoge warmteweerstand en dus een hoge isolatiewaarde. Door PIR-platen te kopen en te gebruiken voor het isoleren van een ruimte, heeft u dus veel besparing door isolatie. De PIR-dakisolatieplaten en platen voor andere toepassingen zijn tevens leverbaar met bekleding. In dat geval heeft u een materiaal met isolatie en afwerking in één!

Direct uw benodigde PIR-platen kopen

In ons aanbod vindt u PIR-dakisolatieplaten en platen voor andere toepassingen die u zowel per pakket als per stuk kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan PIR-platen van 2600×1200. Zo haalt u altijd de benodigde hoeveelheid in huis. Wenst u hulp bij het plaatsen van een bestelling of heeft u een andere vraag over de PIR-platen die u kunt kopen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar info@deisolatietoko.nl. Wij zijn u graag van dienst om alles te vertellen over PIR-dakisolatieplaten en PIR-isolatieplaten.

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 549 reviews.