Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Isolatiewaardecalculator

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Als u graag wilt berekenen hoeveel besparing voortkomt door isolatie, maakt u gebruik van een isolatiewaardecalculator. Hiermee kunt u eenvoudig berekenen hoe voordelig uw pand momenteel geïsoleerd is en komt u achter de mogelijke besparing die door het aanbrengen van (betere) isolatie voortkomt.

Wilt u isolatie kopen?

Bekijk onze isolatie hier

Wat toont een isolatiewaardecalculator aan?

Wanneer u gebruikmaakt van een isolatiewaardecalculator, krijgt u een inzicht in diverse belangrijke isolatiewaarden met betrekking tot uw pand. Deze geven een inzicht in hoe goed uw huis momenteel is geïsoleerd en hiermee kunt u berekenen wat de mogelijke besparing door isolatie is. De R-waarde is een belangrijke waarde met betrekking tot isolatie. Deze geeft namelijk het isolerend vermogen van het isolatiemateriaal aan. Hoe hoger deze is, hoe beter; des te meer warmte wordt namelijk binnengehouden. De R-waarde biedt de mogelijkheid om met de isolatiewaardecalculator te berekenen hoeveel isolatiemateriaal u moet aanbrengen om zo de hoogst mogelijke besparing door isolatie te bereiken. Wij hebben voor u bij De Isolatie Toko een pagina gecreëerd waarop u eenvoudig de R-waarde van de verschillende isolatiematerialen vergelijkt.

Woningdelen

Ontdek de kansen van isolatie

Wilt u graag de mogelijke besparing door isolatie berekenen? Maak dan gebruik van een isolatiewaardecalculator of raadpleeg onze vergelijkingspagina. Hierna weet u welke isolatiematerialen u het best gebruikt voor de isolatie van uw dak. Dit geldt ook voor de isolatie van uw kelder of andere ruimte in huis. Deze kunt u vervolgens direct in onze webshop bestellen. Indien u advies wenst bij het berekenen van besparing door isolatie, maakt u gebruik van onze handige keuzehulp of neemt u contact met ons op via 085 002 0186 of [email protected].