Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Gevelplint

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Kies voor een gevelplint van Styrock als u uw gevel op een nette manier wilt afwerken en tegelijkertijd voldoende bescherming wilt bieden aan uw pand. Deze plint beschermt de gevel namelijk tegen opspattend vuil en water, maar zorgt ook voor een strakke afwerking van uw pand. Natuurlijk koopt u deze gevelplinten van Styrock, die tegelijkertijd isoleren, beschermen én afwerken, bij De Isolatie Toko uit Winterswijk!

Wilt u gevelplinten kopen?

Bekijk onze isolatie hier

De voordelen van een gevelplint van Styrock

Naast dat een gevelplint uw huis beschermt tegen opspattend vuil en water én het uw gebouw een nette uitstraling geeft, helpt de gevelplinten van Styrock tegen warmteverlies. Het is namelijk mogelijk om achter de plint isolatiemateriaal aan te brengen dat helpt uw gevel thermisch te isoleren. Styrock combineert in haar gevelplint de functies van isolatie, een kantplank en waterslag in één! Wanneer u dus gebruikmaakt van deze gevelplint voor uw gevel, heeft u niet alleen een fraaie, maar ook nog eens een zeer functionele afwerking. Met de gevelplinten van Styrock behaalt u een optimale isolatiewaarde. Dat is toch wat u wilt voor uw woning? Natuurlijk kunt u ook reguliere kantplanken van Styrock gebruiken voor het afwerken van uw gevel. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een kantplank van Dewin.

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Bestel direct al uw benodigdheden voor de aanleg van gevelplinten van Styrock

Weet u al welke gevelplint u wilt gebruiken voor de afwerking van uw gevel? Gaat u voor een gevelplint van Styrock? Dat is een goede keuze! Bestel direct uw benodigde hoeveelheden via onze webshop en profiteer van snelle levering tegen een laag tarief. Wenst u hulp bij het uitzoeken van de juiste materialen als gevelplinten van Styrock voor isolatieklussen als gevelisolatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar info@isolatietoko.nl. U kunt tevens gebruikmaken van onze handige keuzehulp.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.