Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Blauwplaat kantplank

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Heeft u interesse in het aanschaffen van de door Blauwplaat ontwikkelde Styrock kantplank? Dan bent u bij De Isolatie Toko natuurlijk op de juiste plek. Wij verkopen namelijk allerhande isolatiematerialen, waartoe de door Blauwplaat ontwikkelde Styrock kantplank behoort. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook de Beriso kantplank. Wij vertellen u graag meer over deze materialen, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Wilt u kantplanken kopen?

Bekijk onze kantplanken hier

De door Blauwplaat ontwikkelde Styrock kantplank

De kantplank van Styrock, die door Blauwplaat is ontwikkeld, combineert zowel isolatie als afwerking van uw gevel in één product. De originele functie van de kantplank – constructieve ondersteuning – wordt dus gecombineerd met isolatie. Zo werkt u in één klus uw gevel af en profiteert u van verminderd warmteverlies tot wel 86%! Door het fraaie uiterlijk van de Styrock kantplank, ontwikkeld door Blauwplaat, werkt u uw pand ook nog eens op een nette manier af. Dit geldt tevens voor de gevelplinten van Styrock.

Woningdelen

Meer over de Beriso kantplank

In ons aanbod vindt u naast de Styrock kantplank ook de Beriso kantplank. Dit is een kantplank voorzien van XPS-isolatie, wat een uitstekend materiaal is voor gevelisolatie. XPS heeft namelijk een hoge waterbestendigheid en is rotvast. De Beriso kantplank is tevens voorzien van een vezelcementplaat om koudebruggen te voorkomen. Het voordeel van de Beriso kantplank is dat deze enkele lagen metselwerk vervangt en deze daardoor dus tijdbesparend is!

Bestel direct de kantplank waar uw voorkeur naar uitgaat

Gaat u de gevel van uw pand afwerken met een door Blauwplaat ontwikkelde Styrock kantplank of kiest u voor de Beriso kantplank? De keuze is geheel aan u en afhankelijk van uw klus. Wij voorzien u hierin graag van meer informatie over kantplanken en advies op maat. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected]. Ontdek voorafgaand aan het bestellen ook zeker onze Dewin kantplanken, zodat u alle opties heeft overwogen.