Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

XPS Styrisol

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Als u besluit om XPS van Styrisol te gebruiken voor de isolatie van uw nieuwbouwproject of renovatieklus, maakt u een goede keuze. Dit isolatiemateriaal dat u online bij De Isolatie Toko in Winterswijk koopt, is namelijk duurzaam én heeft hoge isolatiewaarden. Bovendien is dit materiaal te gebruiken voor diverse doeleinden.

Wilt u isolatiemateriaal kopen?

Bekijk onze XPS-isolatie hier

De voordelen van XPS van Styrisol

XPS van Styrisol is 100% waterafstotend én gaat condensvorming tegen. Dit zijn slechts enkele van de voordelen bij het gebruik van dit moderne materiaal van geëxtrudeerd polystyreen. Onze goedkope XPS-isolatie is bovendien bestand tegen veroudering, micro-organismen en schimmels. Daarnaast zijn deze XPS-isolatieplaten recyclebaar en worden er bij de productie geen schadelijke gassen gebruikt. Wilt u uw vloer of uw kelder isoleren? Dat kan zeker met XPS van Styrisol. U gebruikt XPS ook voor uw gevel- en dakisolatie in combinatie met dampremmende folie om de isolatie te beschermen tegen vocht. Wij helpen u graag met het berekenen van de precieze hoeveelheden die u voor uw project nodig hebt.

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Haal uw bestelling bij ons af

Nadat u met onze medewerkers heeft besproken welke hoeveelheden XPS van Styrisol u voor uw isolatieklus nodig heeft, kunt u online een bestelling plaatsen. U bekijkt de prijzen van onze XPS-isolatieplaten online, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u telefonisch via 085 002 0186 of per e-mail via info@isolatietoko.nl uw bestelling geplaatst? Dan krijgt u een e-mail als u uit onze grote voorraad uw bestelling kunt afhalen.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.