Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Uw platte dak kunt u op meerdere manieren isoleren. Achteraf isoleren is beperkter. Dit kan van binnenuit, maar dat vereist vaak breekwerk, en afwerking. Een goed alternatief is dan het isoleren van buitenaf, bovenop uw dakbedekking: omkeerdak isolatie.
Wanneer u uw platte dak middels de methode van een omkeerdak gaat isoleren en daarvoor geschikte materialen zoekt, schaft u deze het best aan bij De Isolatie Toko uit Winterswijk. Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreid assortiment aan de juiste materialen voor de isolatie van dit dak en om een omgekeerd dak te isoleren. Vind het juiste materiaal om uw omgekeerd dak te isoleren!

Filteren

Resultaat 1–9 van de 18 resultaten wordt getoond

Hoe gaat een omkeerdak isoleren in zijn werk?

Bij het isoleren van een omgekeerd dak wordt de isolatie rechtstreeks op de bestaande dakbedekking van uw platte dak geplaatst, in plaats van eronder. Die dakbedekking functioneert dan als waterdichte afdeklaag. Het enige geschikte materiaal voor de isolatie van een omkeerdak is XPS, doordat dit waterbestendig en rotsvast is. U vindt bij ons XPS in verschillende afmetingen, zoals XPS-isolatie van 100mm, doordat deze waterbestendig en rotsvast is. Bij het isoleren van een omgekeerd dak wordt de isolatielaag afgewerkt met een ballastlaag die kan bestaan uit keien, grind, hout of tegels. Dit zorgt ervoor dat de isolatie op zijn plek blijft en het dak beschermd is tegen storm en uv-straling. Het is belangrijk dat de isolatielaag bestand is tegen water en een goede drukvastheid heeft. U wilt immers niet dat de isolatie haar thermische eigenschappen verliest. Dit maakt XPS-platen een zeer geschikt materiaal om een omgekeerd dak te isoleren. Wilt u dit materiaal gebruiken voor uw omgekeerd dak? Bekijk dan ook zeker de prijzen voor XPS-materiaal.

Wanneer wordt isolatie in de vorm van een omkeerdak toegepast?

Er wordt veelvuldig gekozen voor het isoleren van een omgekeerd dak bij renovaties. Dit komt doordat de dakafdichting bij de isolatie van een omkeerdak niet vervangen hoeft te worden. Dit maakt het isoleren van een omgekeerd dak financieel aantrekkelijk én het scheelt werk. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor het isoleren van een plat dak in de vorm van een omkeerdak bij daken die veel belopen worden, zoals balkons en dakterrassen, maar ook parkeerdaken.

Vraag om advies of plaats direct uw bestelling om uw omgekeerd dak te isoleren

In ons aanbod vindt u de juiste materialen voor het isoleren van een omgekeerd dak. Zoek direct uw benodigde materialen uit en plaats uw bestelling. Heeft u hulp nodig bij het zoeken van materialen voor de isolatie van een omkeerdak? Of heeft u meer hulp nodig bij het isoleren van de kelder? Neem dan contact met ons op via 085 002 0186 of info@isolatietoko.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie over het isoleren van een plat dak middels de methode voor uw omkeerdak.

 

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 549 reviews.