Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Een bestaande vloer isoleren

Een bestaande vloer isoleren

Wanneer u een bestaande vloer, zoals een houten vloer, wilt isoleren met platen, vindt u in onze webshop al uw benodigdheden. Wij verkopen diverse isolatieplaten, zoals XPS-vloerisolatie, voor het isoleren van een bestaande vloer. Denk hierbij aan een houten vloer, met platen. Ook bieden wij bijbehorende materialen van hoogwaardige kwaliteit aan tegen een eerlijke en scherpe prijs. Bovendien profiteert u van gunstige voorwaarden wanneer u bij De Isolatie Toko uit Winterswijk bestelt. Denk hierbij aan snelle leveringen tegen lage tarieven en geen minimale afnames!

Uw bestaande vloer isoleren door XPS-vloerisolatie brengt voordelen met zich mee

Het isoleren van uw bestaande houten vloer met platen is een klus waar u nooit spijt van krijgt. XPS-vloerisolatie zorgt voor heerlijke warme voeten én een lagere energierekening. Vanuit een houten, of ander materiaal vloer, kan veel kou het huis intrekken. Dat is natuurlijk niet prettig wanneer u op blote voeten loopt of lekker in de woonkamer zit. Wanneer u besluit om uw bestaande houten vloer te isoleren met platen, is dit verleden tijd. Verder draagt het isoleren van uw bestaande vloer door onze verschillende soorten isolatieplaten ook bij aan de volgende punten:

  • Hogere waardering van uw huis;
  • Beter wooncomfort en voordelen voor de gezondheid;
  • Lagere energiekosten;
  • Minder vocht dat uw huisconstructie aantast.

Ontdek snel wat u kunt besparen door isolatiemateriaal, zoals XPS-vloerisolatie, aan te brengen, zodat u geld overhoudt om leuke dingen te ondernemen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Al met al doet u er goed aan om uw houten, of ander materiaal, vloer te isoleren met platen. Hiervoor vindt u in ons aanbod verschillende producten, zoals PIR-isolatieplaten in 20 millimeter. Ook voor PIR-isolatieplaten van 100 millimeter kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u bij ons XPS-vloerisolatie. Hiervoor bieden wij verschillende XPS-isolatieplaten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan XPS-vloerisolatie met platen van 50 millimeter. Ook de isolatieplaten van 100 millimeter zijn bij ons verkrijgbaar om uw bestaande houten vloer mee te isoleren. Daarnaast verkopen we naast XPS-vloerisolatie ook isolatiematerialen van andere samenstellingen om uw bestaande houten vloer mee te isoleren.

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 45

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 45

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina