Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Een bestaande vloer isoleren

Wanneer u een bestaande vloer, zoals een houten vloer, wilt isoleren met platen, vindt u in onze webshop al uw benodigdheden. Wij verkopen diverse isolatieplaten en bijbehorende materialen van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs, voor het isoleren van een bestaande vloer, zoals een houten vloer, met platen. Bovendien profiteert u van gunstige voorwaarden wanneer u bij De Isolatie Toko bestelt. Denk hierbij aan snelle leveringen tegen lage tarieven en geen minimale afnames!

De voordelen van uw bestaande vloer isoleren

Het isoleren van uw (bestaande) vloer is erg belangrijk. Vanuit een betonnen, houten of ander materiaal vloer kan veel kou het huis intrekken. Dat is natuurlijk niet prettig wanneer u op blote voeten loopt of lekker in de woonkamer zit. Wanneer u besluit om uw bestaande houten, betonnen of ander materiaal vloer te isoleren met platen, is dit verleden tijd. Verder draagt het isoleren van uw (bestaande) vloer ook bij aan de volgende punten:

  • Hogere waardering van uw huis;
  • Beter wooncomfort en voordelen voor de gezondheid;
  • Lagere energiekosten;
  • Minder vocht dat uw huisconstructie aantast.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Al met al doet u er goed aan om uw houten of ander materiaal vloer te isoleren met platen. Hiervoor vindt u in ons aanbod verschillende producten, zoals onder meer PIR-isolatieplaten in 20 millimeter. Ook voor PIR-isolatieplaten van 100 millimeter kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook verschillende XPS-isolatieplaten aan in bijvoorbeeld 50 millimeter. Ook de isolatieplaten van 100 millimeter zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast verkopen we ook isolatiematerialen van andere samenstellingen.

Ontvang hulp bij het maken van uw keuze

Weet u niet welke materialen u het best aanschaft voor het isoleren van uw bestaande houten of ander materiaal vloer? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected]. We zorgen er dan samen voor dat u de juiste materialen in huis haalt en spoedig kunt starten aan uw klus!

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 45

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 45

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina