Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Een hellend dak isoleren met PIR-platen

Wanneer u zelf een hellend, oftewel schuin, dak gaat isoleren doet u dit het best van binnenuit met PIR-platen. Deze hoogwaardige kwaliteit isolatieplaten bestelt u natuurlijk bij De Isolatie Toko. Wij bieden een ruim aanbod aan PIR-platen aan, zodat u altijd de juiste materialen heeft om een hellend dak van binnenuit te isoleren.

Waarom een hellend dak van binnenuit isoleren met PIR-platen?

Een hellend dak van binnenuit isoleren is een stuk gemakkelijker dan via buiten. Dit komt doordat de isolatie tegen het bestaande dakbeschot of een regelwerk op het dakbeschot aangebracht kan worden. Voor het isoleren van een hellend dak van binnenuit, gebruikt u het best PIR-platen. Deze kennen een hoge isolatiewaarde, zelfs bij geringe dikte. Hierdoor isoleert u met minder ruimteverlies, wat bij een zolderkamer wel zo aangenaam is. Het isoleren van een hellend dak is erg belangrijk, want warmte stijgt op en als het dak niet goed geïsoleerd is kan er een warmteverlies ontstaan. Dit verlies kan oplopen tot wel 35%! Het isoleren van een hellend, oftewel schuin, dak, zorgt voor besparing op energiekosten, een beter leefcomfort en een hogere waardering van uw energielabel. Wanneer u een hellend, oftewel schuin, dak gaat isoleren met PIR-platen, kunt u kiezen voor reguliere platen van bijvoorbeeld 20 millimeter . Daarnaast kunt u ook kiezen uit 100 millimeter dikte. U heeft ook keuze uit GipsPIR combiplaten die ook een afwerkpaneel bevatten. Ook FermaPIR vindt u bij ons terug.

Zoek uw benodigdheden uit in onze webshop

U ziet: er zijn verschillende isolatiematerialen beschikbaar in onze webshop. Het is aan u om eerst de manier waarop u een hellend dak gaat isoleren te bepalen; van buiten-of binnenuit. Wanneer u heeft besloten om een hellend, oftewel schuin, dak van binnenuit te isoleren bestelt u bij ons uw benodigde PIR-platen. Indien u advies of meer informatie wenst over het isoleren van een schuin dak, neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 36

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 36

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina