Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Geluid dempen

De Isolatie Toko uit Winterswijk heeft de beste materialen om geluid te dempen in uw ruimte. Geluidsoverlast is een van de meeste vervelende problemen in gebouwen. Het is dus verstandig om geluidsdempende materialen te gebruiken voor de isolatie van uw pand. Daarnaast zorgen deze materialen voor een geoptimaliseerde akoestiek.

Het geluid van uw pand dempen middels isolatieproducten van topkwaliteit

Om geluid te dempen en akoestiek in uw ruimte te verbeteren adviseren wij houtwolcementplaten. Deze kunt u enkel bestellen of met een verlijmde isolatieplaat (dit kan op aanvraag). Als u wilt weten welke vorm het beste bij uw toepassing past, kunt u terecht bij onze specialisten. Zij helpen u graag met het kiezen van uit al onze soorten isolatieplaten. Zo is het onder andere mogelijk om PIR-isolatieplaten te kopen voor dakisolatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u graag een duurzame keuze maakt voor uw isolatieklussen. Wij verkopen namelijk ook natuurlijke isolatiematerialen.

Bestel uw producten online

Wilt u online isolatieproducten kopen die vervolgens bij u thuis geleverd worden? Onze materialen die worden gebruikt om geluid te dempen, worden al verzonden vanaf een bedrag van € 19,95. Vraag onze experts om advies als ons kenniscentrum geen antwoord op uw vragen heeft. Wij staan u graag te woord als u ons belt op 085 002 0186 of een e-mail stuurt naar [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

6 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

6 items

Stel afdalen richting
Per pagina