Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Goedkope XPS-isolatie

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Voor goedkope XPS-isolatie gaat u online naar De Isolatie Toko uit Winterswijk. Onze experts helpen u graag met de isolatie van uw vloeren, kelders, daken en funderingen. XPS is voor namelijk voor al deze toepassingen geschikt. Dit materiaal heeft bovendien een hoge thermische isolatiewaarde en het is vochtbestendig.

Wilt u isolatiemateriaal kopen?

Bekijk onze goedkope XPS-isolatie hier

Uw pand isoleren met goedkope XPS-isolatie

Als u kiest voor goedkope XPS-isolatie van een specialist als De Isolatie Toko, heeft u de keuze uit verschillende diktes. Gaat u voor XPS-isolatie van 100mm? Of gaat u voor dunner materiaal met XPS-isolatie van 50mm? Bij ons is het allemaal mogelijk. Onze medewerkers staan voor u klaar als u vragen heeft over het meest geschikte materiaal voor uw doeleinde. Zo is XPS van Styrisol geschikt voor vele toepassingen en het is gemakkelijk te zagen of te snijden, zodat u het kunt aanpassen aan uw ruimte. Om reparatie- en energiekosten te besparen is het bovendien een goed idee om dampschermen te bestellen die ervoor zorgen dat uw huis luchtdicht is.

Diverse onderdelen van een huis isoleren.

Bestel uw isolatieproducten online

Onze producten voor goedkope XPS-isolatie zijn van uitstekende kwaliteit. Als u XPS-platen per pakket gaat bestellen bij ons, weet u dus zeker dat u goed materiaal in huis haalt. U bestelt uw producten door ons te bellen op 085 002 0186 of een e-mail te sturen naar info@isolatietoko.nl. U krijgt vervolgens een e-mail als u uw bestelling af kunt halen.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.