Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Wanneer u wilt isoleren en afwerken in één klus, doet u dit het best met gips PIR-platen met isolatie, oftewel PIR-gips. Natuurlijk vindt u ook deze gipsplaten met isolatie bij De Isolatie Toko uit Winterswijk. Wij zijn tenslotte een aanbieder van allerhande isolatiemateriaal en bijbehorende producten, waaronder gips PIR-platen. Wacht daarom niet langer met het bestellen van een gipsplaat met isolatie om uw klus te klaren.

Filteren

Resultaat 1–9 van de 21 resultaten wordt getoond

Wat zijn gips PIR-platen met isolatie?

In onze webshop vindt u gipsplaten met isolatie, oftewel PIR-gips, van het merk Dewin. Dit is een geïsoleerde bouwplaat van gipskarton waarop PIR-gips is verlijmd. Doordat PIR-gips een zeer hoge isolatiewaarde heeft, zoals blijkt uit onze isolatievergelijker, is er een beperkte hoeveelheid van nodig om uw pand te isoleren en kan de totale bouwplaat beperkt blijven. Gipsplaten met isolatie, ofwel gips PIR-platen, kunnen worden verlijmd of mechanisch worden bevestigd op de ondergrond. Dit is afhankelijk van de omstandigheden. U ziet: door gipsplaten met isolatie bespaart u ruimte én tijd, omdat het afwerken en isoleren met slechts één plaat gebeurt!

Waarvoor kunt u een gipsplaat met isolatie voor gebruiken?

Een gipsplaat met isolatie is uiterst geschikt om een handeling tegelijkertijd wilt isoleren en afwerken. De gipsplaat met isolatie is prima te gebruiken voor projecten waarbij u gaat renoveren of verbouwen. U vindt binnen ons assortiment de platen gips PIR-platen in verschillende afmetingen. Zo vindt u altijd wel PIR-gips die helemaal aansluit bij uw klus. Ontdek de verschillende afmetingen van gipsplaten met isolatie. Denk hierbij aan PIR-isolatie van 2600x1200x125mm en nog veel meer verschillende mogelijkheden.

Bestel direct uw benodigde hoeveelheid platen voor uw kus

In onze webshop bestelt u direct de benodigde hoeveelheid gipsplaat voor het isoleren van een binnenmuur of een andere isolatieklus in huis. Bij ons vindt u altijd wel de juiste afmetingen voor uw gipslaat met isolatie. Twijfelt u of dit het juiste materiaal voor uw toepassing is of heeft u vragen over gips PIR-platen? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp of neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar info@isolatietoko.nl. Wij zijn u graag van dienst om uw meer te vertellen over PIR-gips en de juiste maat voor uw gipsplaat met isolatie!

Filteren
Vergelijken
De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 540 reviews.