Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Een binnenmuur isoleren

Wanneer u een binnenmuur gaat isoleren, heeft u diverse benodigdheden nodig. Wij bieden verschillende isolatieplaten aan voor uw muur. Deze bestelt u eenvoudig én snel bij De Isolatie Toko uit Winterswijk. Wij bieden voor het isoleren van een muur verschillende materialen en isolatieplaten aan. Op deze manier zitten de juiste materialen voor uw klus er altijd tussen!

Hoe gaat een binnenmuur isoleren in zijn werk?

In de meeste gevallen gaat het isoleren van een binnenmuur door middel van een voorzetwand. Deze wand wordt aangebracht op uw bestaande muur en wordt opgevuld met isolatiemateriaal. U kunt er ook voor kiezen uw muur te laten isoleren met isolatieplaten. Deze gips PIR-platen worden rechtstreeks in de muur gelijmd. Er zijn verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken voor het isoleren van uw binnenmuur. Wij bieden u goedkope XPS-isolatie en PIR-isolatie aan. Om uw binnenmuur te isoleren en direct af te werken kunt u niet alleen gebruik maken van gips PIR, maar ook van bijvoorbeeld FermaPIR. Ontdek de beste isolatieplaten voor uw muur.

Kies uw benodigde materialen uit en bestel ze direct bij onze webshop

Nu u weet hoe het isoleren van een binnenmuur in zijn werk gaat, dient u nog de juiste materialen of isolatieplaten te bestellen. Dit doet u eenvoudig via onze webshop, waarbij u profiteert van een snelle levering tegen een laag tarief. Wilt u meer informatie over binnenmuurisolatie of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste materialen? Neem dan contact met ons op via 085 002 0186 of [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 52

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 52

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina