Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Een binnenmuur isoleren

Wanneer u een binnenmuur gaat isoleren, heeft u diverse benodigdheden nodig. Deze bestelt u eenvoudig én snel bij De Isolatie Toko. Wij bieden voor het isoleren van een muur verschillende materialen aan, zo zitten de juiste materialen voor uw klus er altijd tussen!

Hoe gaat een binnenmuur isoleren in zijn werk?

Het isoleren van een wand wordt altijd gedaan door middel van een voorzetwand. Dit houdt in dat er op een bestaande muur isolatie wordt geplaatst door een regelwerk te maken op de bestaande muur. Dit voorkomt dat er vocht en condensatie ontstaat achter de isolatieplaten. De isolerende materialen die u kunt gebruiken voor het isoleren van een binnenmuur zijn PIR en XPS. Om uw muur te isoleren én direct af te werken kunt u gebruikmaken van:

Kies uw benodigde materialen uit en bestel direct

Nu u weet hoe het isoleren van een binnenmuur in zijn werk gaat, dient u nog de juiste materialen te bestellen. Dit doet u eenvoudig via onze webshop, waarbij u profiteert van een snelle levering tegen een laag tarief. Wilt u meer informatie over binnenmuurisolatie of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste materialen? Neem dan contact met ons op via 085 002 0186 of [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 52

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 52

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina