Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Wat is De Isolatie Toko

Vanuit de gedachte dat isolatie voor iedereen toegankelijk moet zijn.Mike en Tim van De Isolatie Toko

Bij De Isolatie Toko staan wij garant voor topkwaliteit, een goede prijs en grote toegankelijkheid. Wij leveren isolatie en aanverwante producten zowel aan de aannemer, ZZP’er en particulier. Door een geselecteerd assortiment en gebruik te maken van verschillende verzendmethoden kunnen wij de totale orderkosten laag houden. Dit resulteert in de volgende punten:

Grote voorraad en uitgebreide service.

Wij hebben een enorme voorraad aan XPS, PIR en zowel Kantplanken als Gips- en FermaPIR in iedere dikte en afmeting. Wij verlijmen en zagen de platen voor u op maat in op bestelling. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u te voorzien van de beste passende producten en uw bestelling te leveren wanneer het u uit komt.

Wie staan er achter?

Wij, Tim en Mike, denken dat het anders kan. Geen minimale afnames, geen hoge leveringskosten en al helemaal geen lastige systemen. Eenvoud. Geen enorm assortiment, maar zorgvuldig geselecteerde top kwaliteit producten. Hiermee bent u altijd zeker van de juiste keuze. Persoonlijke service en informatie waar u echt iets mee kan. Contact met De Isolatie Toko, is contact met ons, en wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op!

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.