Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Verzending en kosten

Uw bestelling in stappen

Uw bestelling is geplaatst, bedankt! En nu: wij gaan aan de slag om de bestelling helemaal in orde te maken, en dat binnen de te verwachte levertijd. Dit is afhankelijk van het product en de locatie. Lees onderstaand meer.

Maatwerk producten worden dezelfde, of eerstvolgende werkdag, ingepland voor productie en aflevering. U krijgt een vriendelijke e-mail wanneer wij dit geregeld hebben, voorzien van een verwachte afleverdatum.

Alle producten worden verzameld en netjes verpakt. Dit vinden wij over het algemeen geen interessante informatie voor u, daarom sturen wij hiervoor geen e-mail.

De vrachtwagen komt de bestellingen ophalen, top! Wij sturen op dit moment weer even een e-mail, om u in te lichten dat de bestelling onderweg is. De aflevering is dan doorgaans de volgende werkdag.

Bestelling ontvangen! Aan de slag, zou ik zeggen. In de meeste gevallen is alles naar behoren afgeleverd. Mocht iets ontbreken of beschadigd zijn: neem contact met ons op, wij gaan het regelen. Alles naar tevredenheid? U krijgt via WebwinkelKeur een uitnodiging om een recensie te plaatsen. Wij zijn blij met heel veel recensies, doet u mee?

Levering van uw bestelling

Kleinere hoeveelheden en afmetingen leveren wij uit per pakket met Transmission. Artikelen op voorraad zullen wij dezelfde dag klaarzetten voor afhalen of verzenden. Voor 12.00uur besteld zijn de producten vaak de volgende dag in huis. Ook bij grotere leveringen worden dezelfde dag gereed gemaakt voor transport en voor 12.00uur besteld wordt binnen 1-2 werkdagen al aangeboden voor levering. Onze pallet transporteur belt u doorgaans 30 minuten voor aankomst op uw adres. Als u in ons eigen levergebied woont dan zullen wij zelf contact met u opnemen voor een afspraak.

Kijk voor afwijkingen in bepaalde periodes onderaan de pagina.

Spoedlevering

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de gewenste producten erg snel nodig heeft, dat begrijpen wij. Om u hierbij te helpen kunt u het beste met ons bellen om een lever moment te kunnen garanderen. Met ons eigen transport kan dit indien nodig zelfs dezelfde dag nog.

Ik wil een spoedlevering aanvragen

Online traceren

Pakketzendingen met Transmission kunt u online traceren met uw ordernummer en postcode. Deze zijn te vinden in uw dashboard en worden per email verstrekt door Transmission. Klik hier voor de website van Transmission.

Zendingen met Pallettransport kunt u online traceren met simpelweg uw postcode en huisnummer. De leverdatum en het tijdvak zullen dan worden weergegeven. Klik hier om uw pallettransport te traceren.

Transparante en lage verzendkosten voor isolatiemateriaal

Wij doen ons best om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, zo profiteert u van grote voordelen, ook bij kleinere bestellingen. Alle tarieven zijn inclusief verpakkingen, verwerking en eventuele traceermogelijkheden, exclusief toeslagen. De tarieven variëren tussen de verschillende aanbieders op basis van aantal pakketten, grote en gewicht.

De transportkosten worden berekend op basis van gewicht (pakketpost) en afmeting:

Afmeting maximaal: Volume maximaal: Methode: Prijs:
1250x600mm 300cm gordelomtrek per pakket Pakketpost €19,95 – €49,95
1250x600mm Circa 1,35m3 Pallet S – laadklep gelost €67,-
1250x1250mm Tot 3,6m3 Pallet M – laadklep gelost €83,-
2600x600mm Circa 2,4m3 Pallet L – half – ongelost €83,-
2600x600mm Alles meer dan eerdergenoemd Pallet L – ongelost €127,-

 

Verzendkosten België

Voor heel België zijn de pakket tarieven: €27,50 en €57,50

Pallet tarief is afhankelijk van formaat en postcode. Dit wordt automatisch berekend in de winkelkar.

Retourneren van (een deel van) uw bestelling

Retourneren van uw bestelling, of een deel ervan, kan eenvoudig door ons retourformulier in te vullen. Wij zullen een retournummer aanmaken en vervolgens een email sturen met de instructies. Retourneren van verkeerd bestelde producten gaat op kosten voor uw eigen rekening. Mocht het zo zijn dat wij verkeerd hebben geleverd, dan zullen wij de kosten voor retourneren dragen.

Alle producten kunnen retour binnen 14 dagen. De te retourneren producten dienen onbeschadigd te zijn. Producten die op maat gemaakt of in kleur gespoten worden, kunnen niet worden teruggestuurd.

Lossen van uw bestelling

Alle bestellingen met Transmission worden bij u tot de voordeur bezorgd. De pallets S en M worden met de laadklep gelost, in principe naast de wagen. Op verharde ondergrond zal dit op plek worden gezet. Bestellingen met Pallet L kunnen niet met de laadklep worden gelost en zijn standaard ongelost. Hierbij dient u de zending zelf te lossen. Dit kan door de pallet even af te pakken met 2 personen of met een losmiddel (heftruck) op locatie. Wel bieden wij de mogelijkheid om een mobiele losser bij te bestellen, waarmee de lading gelost wordt naast de wagen. Dit kunt u kiezen bij het afrekenen. In overleg is alles mogelijk.

Levering XPS

Voor de levering van XPS hanteren wij bij De Isolatie Toko een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen. Maximaal 3 pakketten XPS leveren wij met Transmission. Grotere bestellingen worden per Pallettransport geleverd.

Levering PIR isolatie

Voor de levering van PIR isolatie hanteren wij bij De Isolatie Toko een levertijd van 1-2 werkdagen. Doorgaans kunnen wij snel leveren, dit ligt echter aan de voorraad en grootte van uw bestelling. Pakketten PIR van 1200x600mm platen verzenden wij met Transmission en de kleinere pallets. Dit zorgt ervoor dat u met kleinere hoeveelheden goedkoper uit bent met pakketten PIR.

Levering Kantplanken

Voor de levering van kantplanken hanteren wij bij De Isolatie Toko een levertijd van 1-5 werkdagen, waarbij de meeste bestellingen binnen 48 uur verzonden worden. De kantplanken zijn maatwerk en worden door ons op hoogte gezaagd, afhankelijk van uw bestelling. Dit doen wij vaak de zelfde dag nog, om binnen 48 uur te kunnen leveren. Afhankelijk van de hoeveelheid leveren wij met Transmission. Hierbij is levering vaak de dag na productie.

Levering Houtwolcement

Voor de levering van de houtwolcement platen hanteren wij bij De Isolatie Toko een levertijd van 1-2 werkdagen. Afhankelijk van het gewicht worden deze artikelen met Transmission of per Pallettransport geleverd. Afhalen is ook mogelijk. De Houtwolcement combiplaten hebben een levertijd van 1-7 werkdagen. Deze platen worden speciaal voor u verlijmd en 12-16 uur geperst om optimale kwaliteit te waarborgen.

Levering Gips-Pir platen

Voor de levering van GipsPIR isolatieplaten hanteren wij bij De Isolatie Toko een levertijd van 1-7 werkdagen. Deze platen worden speciaal voor u verlijmd en 12-16 uur geperst om optimale kwaliteit te waarborgen. Vanwege het formaat worden deze artikelen enkel per Pallettransport L geleverd. Afhalen is ook mogelijk.

Levering Fermacell-Pir platen

Voor de levering van FermaPIR isolatieplaten hanteren wij bij De Isolatie Toko een levertijd van 1-7 werkdagen. Deze platen worden speciaal voor u verlijmd en 12-16 uur geperst om optimale kwaliteit te waarborgen. Vanwege het formaat worden deze artikelen enkel per Pallettransport L geleverd. Afhalen is ook mogelijk.

Levering restpartijen

Voor de levering van restpartijen hanteren wij bij De Isolatie Toko een levertijd van 1-2 werkdagen. Kleinere partijen leveren wij met Transmission. Grotere partijen worden per Pallettransport geleverd.

Levering aanvraag artikelen

Onze aanvraag artikelen hebben vaak een langere levertijd dan onze voorraad artikelen. Op het moment van uw aanvraag kunnen wij u een geschatte levertijd aangeven.

Toeslag bijzondere gebieden

Voor de levering van pallets op bijzondere gebieden zoals onder meer de Waddeneilanden of slecht bereikbare adressen rekenen wij een toeslag. Deze toeslag is afhankelijk van het aantal m3 en zal na bestelling worden gefactureerd. Mocht u vooraf willen weten wat de kosten zijn, dien dan een aanvraag per mail of via de website. Binnenstad- en milieutoeslagen zijn te selecteren bij het afrekenen.

Aangepaste levertijden

Let op: door de aanhoudende groei in het ladingaanbod, ziet onze transporteur zich genoodzaakt de looptijden te verruimen, dit kan betekenen dat de producten een dag later worden geleverd, dan in eerste instantie bevestigd.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 542 reviews.