Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Uw betaling is gelukt!

Bevestiging van uw bestelling

Uw bestelling is geplaatst, bedankt! En nu: wij gaan aan de slag om de bestelling helemaal in orde te maken, en dat binnen de te verwachte levertijd. Dit is afhankelijk van het product en de locatie. Lees onderstaand meer.

Maatwerk producten worden dezelfde, of eerstvolgende werkdag, ingepland voor productie en aflevering. U krijgt een vriendelijke e-mail wanneer wij dit geregeld hebben, voorzien van een verwachte afleverdatum.

Alle producten worden verzameld en netjes verpakt. Dit vinden wij over het algemeen geen interessante informatie voor u, daarom sturen wij hiervoor geen e-mail.

De vrachtwagen komt de bestellingen ophalen, top! Wij sturen op dit moment weer even een e-mail, om u in te lichten dat de bestelling onderweg is. De aflevering is dan doorgaans de volgende werkdag.

Bestelling ontvangen! Aan de slag, zou ik zeggen. In de meeste gevallen is alles naar behoren afgeleverd. Mocht iets ontbreken of beschadigd zijn: neem contact met ons op, wij gaan het regelen. Alles naar tevredenheid? U krijgt via WebwinkelKeur een uitnodiging om een recensie te plaatsen. Wij zijn blij met heel veel recensies, doet u mee?

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 549 reviews.