De Isolatie Toko, 18 april 2018

Precies wat u nodig heeft en voordelig verzonden bij De Isolatie Toko.

Uniek aan De Isolatie Toko is dat wij al onze producten verkopen als losse isolatieplaten en verpakkingshoeveelheden, bijvoorbeeld per pak(ket) isolatie. Zo profiteert u van voordeel door exact in te kopen wat u nodig heeft, en voordeel door groot in te kopen. Dit is dus aan beide kanten profiteren. Waar u vaak niet aan zult denken is het voordeel bij exact inkopen, dat u geen grote hoeveelheden hoeft af te voeren. Het afvoeren van isolatiemateriaal kost namelijk ook weer tijd en moeite. Alle door ons aangeboden isolatiematerialen zijn per stuk te krijgen. Klik hier voor meer informatie over levereenheden, kwantumkorting en verzendwijzen.

De Isolatie Toko is uniek in het aanbieden van bijzonder voordelige verzending.

Bij ons kunt u kleine hoeveelheden inkopen, zonder daarvoor een hoge prijs te betalen. Zo zijn onze losse platen en ook pakketten isolatie altijd laaggeprijsd, ook bij kleine hoeveelheden. Om dit voordeel nog eens extra te versterken, kunt u bij ons losse pakketten laten bezorgen tegen super lage verzendkosten. Wij van De Isolatie Toko zijn namelijk uniek in het aanbieden van verzending per pak(ket). Hiermee hoeft u bij ons geen pallettransport af te nemen als u slechts enkele stuks of pakketten nodig heeft. Dit voordeel kan oplopen tot wel €85,-! Bent u van plan een grote bestelling te plaatsen, dan kunt u profiteren van extra korting op de verzending!

Onze verzendwijzen bieden voor ieder een uitkomst.

Bij De Isolatie Toko kunt u kiezen voor verschillende verzendingen. Zo bieden wij bezorging door PostNL met track-and-trace, pallettransport en leveren wij bestellingen met onze eigen dienst in de regio. Hiermee kunnen wij u supersnelle levering, of levering op afspraak bieden. Voor onze voorraad producten zoals isolatieplaten of montagemateriaal geld dan ook bijna altijd: vandaag besteld is morgen in huis. Klik hier voor meer informatie over levertijden en actuele tarieven. Zo kunt u morgen al verder met het isoleren van uw zolder, schuur, woning of bedrijfspand. Voor onze zakelijke klanten kunnen wij levering op project aanbieden. Hiermee kunt u als ondernemer in de bouw gewoon door, zonder tijd te verliezen aan het halen van materiaal.

Zorgvuldig verpakt en verzonden.

Bij De Isolatie Toko doen wij altijd ons best om de mooiste producten te selecteren. Om deze mooie producten zo perfect mogelijk te houden, zetten wij ons in om ze voor verzending zorgvuldig te verpakken en te beschermen tegen beschadiging. In ons magazijn wordt dan ook geen tijd en moeite bespaard om de producten goed te verpakken. Zo kunt u met een gerust hart bij ons uw producten bestellen en laten leveren waar en wanneer u dat wilt.

Snel geleverd, waar dan ook.

Bij De Isolatie Toko staan we dagelijks klaar om alle isolatiematerialen voor verzending voor te bereiden en zo snel mogelijk aan u te leveren. Voor isolatieplaten geldt: vandaag besteld, morgen in huis*. Deze snelle service bieden wij aan met verzending door PostNL tot 16.00 uur. Pallettransport kunnen wij tot 14.00 uur aanmelden en gaat dan dezelfde dag nog weg, echter hebben wij geen vaste tijden om u te garanderen wanneer uw pallet dezelfde dag nog verzonden wordt. Ook met Pallettransport wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. Onze bouwplaten worden, op enkele uitzonderingen na, op bestelling geproduceerd. Hiervoor hanteren wij dus een langere levertijd. Klik hier voor de levertijden.

Kortom:

Bij De Isolatie Toko bestelt u snel, eenvoudig en voordelig zowel grote als kleine hoeveelheden isolatie. Losse platen en platen per pakket. Isolatie: morgen in huis of op locatie. Verzonden met PostNL of op een pallet. Zoals u het wenst zullen wij uw isolatiemateriaal zo snel, voordelig en zorgvuldig mogelijk leveren.