Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Fermacell PIR platen

Wanneer u wilt isoleren en afwerken in één klus, gebruikt u hiervoor FermaPIR platen van het merk Dewin. Deze Fermacell PIR-platen bevatten uitstekende isolerende eigenschappen en zijn daarnaast makkelijk in gebruik. Lees verder om alles over Fermacell PIR-platen, dat we bij De Isolatie Toko verkopen, te ontdekken.

Wat zijn platen van FermaPIR?

FermaPIR is een geïsoleerde bouwplaat van Fermacell gipsvezelplaat verlijmd met PIR-platen. PIR heeft een zeer hoge isolatiewaarde, ook bij geringe dikte, waardoor de totale bouwplaat beperkt kan blijven. Hierdoor kunt u isoleren met minder ruimteverlies. Door de interne vezel van Fermacell kunt u zonder pluggen monteren aan de plaat. Doordat FermaPIR een combiplaat is, net als bijvoorbeeld houtwolcementplaat, is deze uitermate geschikt om binnenshuis te gebruiken. Dit geldt ook voor een kantplank. De isolatie kan namelijk direct worden afgewerkt met pleister-, finish-, behang- of tegelwerk. Zo is het isoleren en afwerken in één keer klaar!

Bestel alle benodigdheden voor uw toepassing

FermaPIR platen zijn slechts één van de vele isolatieplaten in ons aanbod. Ontdek ook onze andere soorten isolatieplaten en kies het isolatiemateriaal uit dat het best aansluit op uw klus, zoals Fermacell PIR-platen. Wenst u hierbij hulp? Maak dan gebruik van de keuzehulp op onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected]. Wij helpen u graag.

Weergeven als Raster Lijst

3 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

3 items

Stel afdalen richting
Per pagina