Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen
Snelle levering in NL & BE
Profiteer van hoge staffelkorting
Wij scoren een 8,8
453 beoordelingen

Binnenmuur isoleren

Binnenmuur of scheidingswand isoleren:

Isolatie voor de binnenmuur:

PIR platen

Een binnenmuur kan thermisch geïsoleerd worden met PIR isolatie. In ons assortiment hebben wij PIR platen met en zonder afwerking. Om de binnenmuur zonder afwerking te isoleren kunt u kiezen voor onze hoogwaardige PIR platen.

Klik hier voor PIR platen

GipsPIR platen

Om een binnenmuur te isoleren en direct af te werken kunt u gebruik maken van GipsPIR platen. Dit zijn hoogwaardige PIR platen waarop Gipskarton platen zijn verlijmd. Deze platen zijn hierna af te werken door de naden aan te smeren en te schilderen. GipsPIR platen zijn door de Gipsplaat brandvertragend.

Klik hier voor GipsPIR platen

FermaPIR platen

Om een binnenmuur te isoleren en direct af te werken kunt u gebruik maken van FermaPIR platen. Dit zijn hoogwaardige PIR platen waarop Fermacell gipsvezel platen zijn verlijmd. Deze platen zijn hierna af te werken door de naden aan te smeren en te schilderen. Het voordeel ten opzichte van GipsPIR platen is dat de Fermacell platen een vezelstructuur hebben wat mechanische montage mogelijk maakt zonder pluggen. FermaPIR platen zijn door de Fermacellplaat brandvertragend.

Klik hier voor FermaPIR platen

Holle scheidingswand isolatie:

Voor het isoleren van een scheidingswand wordt altijd minerale wol gebruikt. Dit omdat het een akoestieke werking heeft en dat is wel zo prettig. Want je wilt niet horen wat er in een andere kamer of ruimte gebeurd. Kies voor natuurlijke isolatie om duurzaam te isoleren. Minerale wol zoals steenwol en glaswol is bij De Isolatie Toko op aanvraag te koop.

U kunt deze producten opvragen via het contactformulier of kijk bij de restpartijen voor het actuele aanbod.

De waardering van isolatietoko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 551 reviews.