Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Zolder isoleren - Hellend dak van binnen isoleren

Uw hellend dak van binnen, of zolder isoleren kunt u het beste doen met hoogwaardige PIR isolatie. PIR platen zorgen voor een hoge isolatiewaarde zonder te veel ruimte te verliezen en zorgen direct voor een dampremmende afwerking, door de aluminium cachering.

Uw zolder isoleren kan ook direct met afwerking zoals Gips of Fermacell, deze geisolereede combiplaten zorgen voor sneller werken en ruimtebesparing. Daarnaast is verdere afwerking als stuken soms niet nodig.

Hoe kan ik een zolder isoleren?

U kunt uw dak / zolder eenvoudig isoleren door regels aan te brengen op uw dakbeschot. (Wanneer uw dakbeschot van buiten niet geisoleerd is en geen dampremmende laag heeft is regelwerk niet altijd nodig). Vervolgens verlijmt (met hoogwaardige High Tack lijm) of schroeft u de PIR platen op het regelwerk of dakbeschot en werkt u de naden tussen de platen af met aluminium tape. De randen rondom de isolatie werkt u af met Flex PUR.

Als u van uw zolder een werkkamer of logeerkamer wilt maken, is het zolder isolatie en dus hellend dak isoleren van belang. Het zorgt niet alleen voor een aangenamere temperatuur (zowel in zomer als winter omstandigheden), maar ook voor regulatie van vocht. Met een goed geisoleerde zolder heeft u minder last van spinnen, door het oplossen van tocht, en minder last van schimmels, door het beter reguleren van vocht.

Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 26

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

Items 1-24 van 26

Pagina
Stel afdalen richting
Per pagina