Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Renovatieplaten kopen

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Bij De Isolatie Toko kunt u terecht om renovatieplaten te kopen. Renovatieplaten kunt u bestellen, wanneer u bijvoorbeeld een hellend dak met een dragend dakbeschot van isolatie wilt voorzien. De renovatieplaten die u kunt kopen, hebben een hoog isolerend vermogen. De renovatieplaten kunt u bestellen, wanneer u dus een hellend dak wilt isoleren, zonder dat u hierbij het dakbeschot hoeft te vervangen.

Wilt u isolatiemateriaal kopen?

Bekijk onze isolatiemateriaal hier

Renovatieplaten kopen voor het isoleren van uw dak

Renovatieplanten kunt u bestellen voor het isoleren van uw dak. Dakisolatie is namelijk een hele goede manier om niet alleen de woning of het pand te verwarmen, maar ook om geld te besparen. De renovatieplanten die u kunt bestellen, bestaan uit een laag isolatie. Om deze reden zijn de renovatieplaten die u kunt kopen niet zelfdragend. De renovatieplaten die u kunt bestellen, worden op een bestaand dakbeschot aangebracht. Naast renovatieplaten, kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld combiplaten.

Woningdelen

Bestel uw eigen platen en start direct met isoleren!

Ziet u het kopen van dakisolatie wel zitten? Dan helpen wij u hier graag bij! Heeft u vragen over de renovatieplaten of bent u misschien benieuwd naar een van onze andere producten? Dan vragen wij u vriendelijk om hiervoor contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 085 002 0186 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.