Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Lucht dichtende aluminium tape (50mmx50m)

Overzicht

De Aluminiumtape is geschikt voor het afdichten van luchtkanalen, dit is dus zeer geschikt voor het luchtdicht maken van uw huis tijdens het isoleren. De tape heeft een hoge temperatuurbestendigheid in combinatie met een goede kleefkracht en verwerkbaar bij een lage applicatie temperatuur. De rol tape is 50mm breed en 50m lang.

€ 9,46
Verzendkosten Bereken direct
-
+

Lucht dichtende aluminium tape (50mmx50m)

Omschrijving
De Aluminiumtape is geschikt voor het afdichten van luchtkanalen, dit is dus zeer geschikt voor het luchtdicht maken van uw huis tijdens het isoleren. De tape heeft een hoge temperatuurbestendigheid in combinatie met een goede kleefkracht en verwerkbaar bij een lage applicatie temperatuur. De rol tape is 30mm breed en 50m lang.

Toepassing
Afdichten van rookgas- en hoogtemperatuur afvoerkanalen, thermisch afsluiten van isolatiemateriaal platen. Denk hierbij aan het afdichten van de geplaatste XPS platen. Zodat het volledig luchtdicht is en er geen vocht in uw isolatie kan komen, dit kan namelijk voor schimmels, roest of zelfs houtrot zorgen. Dus door het afdichten van uw constructie kan uw veel schade maar ook geld besparen.

Product-eigenschappen

Handscheurbaar

Goede kleefkracht

Waterbasis acrylaat belijming

Schutlaag van siliconenpapier

Drukgevoelig

Hoge temperatuurbestendigheid

Matig UV bestendig

Puur aluminium

 

Schrijf uw eigen review
U beoordeelt:Lucht dichtende aluminium tape (50mmx50m)
Uw waardering