Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Herroeping en retourneren

Retourneren van (een deel van) uw bestelling

Retourneren van uw bestelling, of een deel ervan, kan eenvoudig door ons retourformulier in te vullen. Wij zullen een retournummer aanmaken en vervolgens een email sturen met de instructies. Retourneren van verkeerd bestelde producten gaat op kosten voor uw eigen rekening. Mocht het zo zijn dat wij verkeerd hebben geleverd, dan zullen wij de kosten voor retourneren dragen.

Alle producten kunnen retour binnen 14 dagen. De te retourneren producten dienen onbeschadigd te zijn. Producten die op maat gemaakt of in kleur gespoten worden, kunnen niet worden teruggestuurd. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €14,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.