Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Gips PIR-platen

Wanneer u wilt isoleren en afwerken in één klus, doet u dit het best met gips PIR-platen met isolatie, oftewel PIR-gips. Natuurlijk vindt u ook deze gipsplaten met isolatie bij De Isolatie Toko. Wij zijn tenslotte een aanbieder van allerhande isolatiemateriaal en bijbehorende producten, waaronder gips PIR-platen.

Wat zijn gips PIR-platen met isolatie?

In onze webshop vindt u gipsplaten met isolatie, oftewel PIR-gips, van het merk Dewin. Dit is een geïsoleerde bouwplaat van gipskarton waarop PIR-gips is verlijmd. Doordat PIR-gips een zeer hoge isolatiewaarde heeft, zoals blijkt uit onze isolatievergelijker, is er een beperkte hoeveelheid van nodig en kan de totale bouwplaat beperkt blijven. Gipsplaten met isolatie, ofwel Gips PIR-platen, kan worden verlijmd of mechanisch worden bevestigd op de ondergrond. Dit is afhankelijk van de omstandigheden. U ziet: door gipsplaten met isolatie bespaart u ruimte én tijd, omdat het afwerken en isoleren met slechts één plaat gebeurt!

Bestel direct uw benodigde hoeveelheid

In onze webshop bestelt u direct de benodigde hoeveelheid gipsplaat voor het isoleren van een binnenmuur of andere isolatieklus in huis. Twijfelt u of dit het juiste materiaal voor uw toepassing is of heeft u vragen over gips PIR-platen? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp of neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

2 items

Stel afdalen richting
Per pagina
Weergeven als Raster Lijst

2 items

Stel afdalen richting
Per pagina