Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Onze merken

Wij van De Isolatie Toko hechten veel waarde aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Om die reden hebben wij zorgvuldig de beste A-merken geselecteerd in isolatiemateriaal. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit isolatiemateriaal garanderen, met een goede levertijden en condities. 

Met ons assortiment A-merken bent u verzekerd van:

Wat betekend dit voor u?

Gecertificeerde isolatiewaardes

Met gecertificeerde isolatiewaardes ben u verzekerd van een kloppende weergave van de isolatiewaarde. Deze producten komen uw investering ten goede. Deze isolatiewaardes blijven ook op langere termijn goed en maken de producten nog duurzamer.

Geringe tolleranties in afmeting

Door de geringe tolleranties in afmeting zijn onze platen ook echt het formaat dat wij aangeven. U bent zorgvuldig met inmeten en besteld ook zodanig. Dan is het natuurlijk fijn om te zien dat ook de afmetingen van de producten niet te veel afwijken. Wanneer dit wel zo is, kan het ervoor zorgen dat montage lastiger is, het product niet past in uw toepassing en zelfs uw gehele levering onbruikbaar is. Dat willen wij ten alle tijden voorkomen.

Perfecte pasvorm

In het geval van isolatiemateriaal is het van belang dat de producten goed op elkaar aansluiten. Door de aansluiting van product op product wordt de geïsoleerde schil gecreëerd. Wanneer de aansluiting niet goed is, zal het effect van het isoleren ook minder zijn. Om die reden hebben wij merken geselecteerd die perfecte pasvorm kunnen leveren. Dit resulteert in sponningen die goed in elkaar passen en haakse hoeken.

Duurzame verlijming

Combiplaten zijn isolatieplaten verlijmd met een toplaag. Hierbij is isolatie en afwerking gecombineerd in 1 product. Wij leveren alleen top kwaliteit combiplaten van A-merken, omdat de verlijming een grote rol speelt. Onze geselecteerde merken maken gebruik van hoogwaardige lijmsoorten, lijmen zorgvuldig en persen de platen circa 12-16 uur na. Dit maakt dat de verlijming van de combiplaten uiterst duurzaam is, waardoor de algehele kwaliteit erg hoog is.

Nauwkeurige productie

Om het eindproduct zo goed mogelijk te kunnen verwerken, is het van belang dat het productieproces nauwkeurig verloopt. Met name voor combiplaten is dit van belang. Combiplaten zijn namelijk opgebouw uit 2 lagen, welke verlijmd zijn. Door nauwkeurige productie zijn deze platen naar gelang van doeleind juist op elkaar verlijmd. Zo zal een GipsPIR plaat een grotere PIR plaat hebben de Gips plaat, zodat de naden goed af te werken zijn en een FermaPIR plaat juist exact op elkaar aansluiten om geen naden te krijgen. Hierdoor werkt u sneller, beter en duurzamer.

Ruime voorraad of korte levertijden

Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met A-merken die een ruime voorraad of korte levertijd hanteren. Zo kunnen wij, wanneer onze voorraad niet voldoende toereikend is, u diverse producten op korte termijn leveren. Daarnaast zorgt dit ervoor dat wij altijd het zelfde A-merk product kunnen inkopen en dus altijd de gewenste, hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

 

Onze merken